• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac m:tel: Poznate cijene godišnjih karata

Autor mondo.ba

Upravni odbor RK Borac m:tel, na danas održanoj sjednici odredio je cijenu godišnjih i VIP karata za sezonu 2015/2016.

Cijena godišnjih karata za narednu sezonu iznosiće 80 KM, a vlasnicima ovih karata biće omogućen ulaz na sve utakmice koje RK Borac m:tel bude igrao ove sezone u Banjaluci (evropska takmičenja, SEHA Liga, Premijer liga i Kup BiH, prijateljske utakmice).

"Članovi upravnog odbora saglasni su da je cijena ove sezonske karte pristupačna većem broju navijača i simpatizera RK Borac m:tel, posebno uzimajući u obzir sva takmičenja u kojima ove sezone učestvuje naš klub, ali i ambicije koje su postavljene pred igrače i stručni štab", navodi se u saopštenju kluba.

Osim sezonskih karata, još jedna novina u narednoj sezoni su zlatne VIP karte, čija cijena iznosi 500 KM i namijenjena je privrednicima, preduzetnicima, ali i pojedincima koji nisu u prilici izdvojiti veći novčani iznos kako bi postali sponzori, ali koji su zainteresovani da podrže RK Borac m:tel.

"Vlasnici ove karte postaće članovi 'Kluba prijatelja RK Borac m:tel', te će za njih biti izdvojena VIP mjesta na svim utakmicama naredne sezone na za to predviđenom dijelu tribina u SC 'Borik', a imaće priliku uživati i u drugim pogodnostima koji će za vrijeme utakmica biti upriličene za sponzore i prijatelje našeg kluba".

Godišnje i VIP karte za sezonu 2015/2016 biće u prodaji od četvrtka, 30. jula 2015. godine u prostorijama Kluba, ulica Veselina Masleše 15-17, Banja Luka. Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na tel. 051/212 620.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC