• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac pojačan napada Mladost

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac danas je predstavio dva nova igrača. Golman Bojan Jović i vezista Milan Stojanović uspješno su registrovani, a priliku da debituju imaće već u subotu, kada na Gradski stadion stiže Mladost iz Doboj Kaknja.

 Borac predstavio Bojana Jovića i Milana Stojanovića Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Golman Bojan Jović i vezista Milan Stojanović i zvanično su novi igrači Borca.

Oni su danas predstavljeni medijima, a pravo nastupa imaće na subotnjoj utakmici protiv debitanta u Premijer ligi BiH, ekipi Mladosti iz Doboj Kaknja.

Već petnaestak dana Jović i Stojanović rade sa ostatkom ekipom, tako da su dobro upoznati sa novim saigračima. Banjalučani su u srijedu odigrali prijateljski meč sa Slogom iz Trna, koji su riješili u svoju korist rezultatom 5:0.

Stojanović je u crveno-plavom dresu debitovao sa dva pogotka, dok je priliku da "osjeti teren" dobio i novi čuvar mreže Jović.

"Zaista sam srećan i zadovoljan što smo uspjeli da angažujemo Jovića i Stojanovića. Oni već dvije sedmice rade sa ekipom, sada su stekli pravo igranja. Smatram da smo dobili kvalitetna pojačanja na dvije pozicije. Na golu sada imamo dva izuzetna golmana, Branislava Ružića i Bojana Jovića, dok smo u veznom redu, gdje sam bio konstantno nezadovoljan, angažovali kreativca Milana Stojanovića. On je i odličan izvođač prekida, što je već pokazao na utakmici sa Slogom", rekao je trener Borca Vlado Jagodić, naglasivši da su crveno-plavi i dalje u potrazi za napadačem.

Iskusni, 33-godišnji čuvar mreže Bojan Jović već je nastupao u Premijer ligi BiH, tako da odlično poznaje prilike u bh. fudbalu. Ranije je nosio dres tuzlanske Slobode i Sarajeva.

"Nikada u životu nisam došao u mlađu ekipu, koja je toliko talentovana. Vjerujem da će u narednih godinu-dvije nekoliko igrača iz ove ekipe igrati za reprezentaciju. Aleksandar Subić i Siniša Saničanin su zaista nevjerovatni igrači. Četiri godine sam igrao u Premijer ligi, znam ko je i šta je Borac i znam da svaku utakmicu idemo na pobjedu. Moj posao je da ne primim gol i trudiću se da branim što je bolje moguće", naglasio je novi golman Borca.

O duelu protiv Mladosti kaže:

"Svaka naredna utakmica je najbitnija. Volim sistem kojim se rukovodi trener Vlado Jagodić. On je prvi trener u BiH koji mi je rekao da više voli da pobijedi 5:4, nego 1:0. Muka mi je više od trenera koji kažu: 'Hajde da ne primimo gol, a valjda ćemo ga dati'. Nadam se da ćemo postići što više golova, a primiti što manje", optimista je Jović.

Odličan uvod za prve zvanične mečeve, Stojanović je imao protiv tima iz Trna.

"Trener Jagodić imao je mnogo lijepih riječi o meni i hvala mu zbog toga. Nadam se da ću ih opravdati. Zadovoljan sam prikazanim protiv Sloge, ali uvijek može bolje. Debi je bio lijep, ali meč protiv Mladosti je mnogo bitniji. Sada ide ono što se računa, a to su bodovi", poručio je Stojanović, koji je već od navijača Borca dobio nadimak "doktor".

Trener Jagodić naglasio je da će i ubuduće, kad god bude prostora za to, igrači koji nemaju minutažu u Premijer ligi BiH, igrati srijedom prijateljske mečeve.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC