• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvoršek: Janković i Vujović igrači bez mu.a(VIDEO)

Autor mondo.ba

Trener Borca bijesan na Stefana Jankovića i Davorina Vujovića.

 Boris Dvoršek trener RK Borac izjava nakon poraza od Lajonsa Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac m:tel je ponovo izgubio od šampiona Holandije OCI Lajonsa.

Poslije meča trener Banjalučana Boris Dvoršek, rekao je nešto što nije svojstveno trenerima na našim prostorima. Imenom i prezimenom je prozvao po njemu glavne krivce zbog poraza.

Po njemu to su Stefan Janković i Davorin Vujović.

" Nisam zadovoljan. Ja sam razočaran, ali igraju se dvije utakmice.Mi smo prvu utakmicu izgubili, na svojim greškama", rekao je na početku obraćanja medijima Dvoršek i nastavio:

" Ajmo biti iskreni. Dosta je da se tri mjeseca ponavljaju iste stvari i da se utakmice gube zbog istih igrača. Ajmo podvući crtu i reći da Obradović, Trivundža, Mikić i Nikolić, koji su veliki profesionalci izgaraju na terenu, dokle tako. Gdje su drugi?", pita se Dvoršek i onda poentira.

" Ne možeš dobiti utakmicu kada imaš limitiranog Stefana Jankovića na srednjem vanjskom, koji ne zna gdje mu je glava. Imali smo dva razlike i dva igrača manje i jednu sekundu do povratka jednog igrača, a on šutiira. To vanjski spoljni mora da vidi. Imamo Vujovića, koji spava u odbrani. To su dva igrača, koji ne znaju napasti, nemaju onaj "klik", kad je najteže da reaguju. Kad Trivundža na igra to je muka, nema ko da ga mijenja", kaže Dvoršek i nastavlja u dahu:

" Oni su dva igrača bez karaktera, da ne kažem bez "mu.a". Tako se ne igra rukomet.Mi smo tu limitirani. Moramo dovesti druge igrače, ključe leži u tome", rekao je trener Borca m:tel.

...
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Neđo

U normalnim zemljama za ovako skandaloznu izjavu trener dobije otkaz. A ako je svjestan svoje gluposti, sam da ostavku. Slušao sam izjavu do kraja i shvatio da ovaj čovjek apsolutno nije bio svjestan šta govori a pošto ga pola od toga nisam razumio, čini mi se da ima i govornu manu. Jankoviću i Vujeviću čestitam na izuzetnom dopririnosu na utakmici. Radi se o borbenim mladićima pred kojima je sjajna budućnost. Zbog vas se i gledaju utakmice RK Borca. Kapa dole, a treneru savjet, spakuj kofere, sram te bilo.

RK, FK, KK Borac

Ma sram vas bilo a ne trenera, normalno je da ovo covjet kaze, pa ne moze svaki retardinjo igrati za instituciju kakva je RK Borac!

siniša

Sram da te bude treneru! Ekipa ti ne može dobiti nijednu utakmicu, a ti vodiš računa o karakteru igrača koji po utakmici postižu pet ili sedam golova.Vujović je recimo dao sedam golova. Gdje si ti bio dok su ti igraci davali golove? Možda je bolje da odgovoriš na pitanje: koliko golova je potrebno da se postigne da bi tvoj igrač imao mu.a!? Ti si ovde došao da se baviš rukometom, nisi do sada ništa uradio osim što su ti usta pogana i puna tuđih mu.da. Mladim igračima želim sjajne karijere i vjerujem da će to i postići. Svaka čast za komentar volimboracbl.

volimboracbl

Nešto malo se razumijem u rukomet i često gledam RK ''Borac''. Pa eto, dajem sebi puno pravo da komentarišem ovakvu izjavu. Slučajno, znam šta je ovakav klub postigao unazad bar 45 godina i sramno je da renome jednog rukometnog kluba ukalja neki Boris Dvoršek, došljak koji je u Banja Luci silom prilika. Svaka mu čast na dosadašnjim rezultatima, ali dozvoliti sebi ovakvu izjavu, ...... šta, zaboravio je profesionalizam kod kuće u lijepoj svojoj? Čudno, oni tamo pate od profinjenosti, odmjerenosti. Naročito ovi iz Zagreba, ne? Za 25 godina trenerisanja, za ovakve izjave bi morao biti mudriji, šlifovaniji pa i pametniji. Ja ne vidim ni mudrosti, ni šlifa, a o pameti da ne govorim. Više nego očigledno je da je ovaj ''vrsni'' trener marioneta instrukcija i pritiska da se ovaj ili onaj skloni. Javna je tajna šta se radi i kako se operiše u šampionskom klubu. Favorizuju se neki Trivundža, Obradović, Nikolić koji su klasični turisti u ovom klubu, a ponižavaju se dva mlada igrača koji se super talenti. Zaboravlja se da su ovi mladi momci u najtežim trenutcima spašavali igru tih razlih Trivundža, Obradovića i Nikolića. I bili nosioci borčeve igre, najbolji strelci, igrači na utakmici. Šta, sad odjednom trener ima amneziju? Dok god je ovih gore metuzalema RK ''Borac'' neće stati na noge. Tako je i ovaj Dvoršek nekakvo trenersko ime, pa je dobacio da zadnjeg mjesta na tabeli. Svoje odgovornosti se frajer ne dotiče... Zamisli kriv je neko drugi. Da zaključim, Janković i Vujović su talenti koji se rađaju jednom ili nijednom. Samo što sa takvim talentima nema ko da radi. Mladići su osuđeni na trenere koji osim, dugačkog jezika i plitke pameti, od karijere imaju samo ono što papir trpi i da zadnje mjesto na tabeli. Na nesreću, vode ih i nepismeni ili polupismeni kondicioni treneri i pomoćni treneri kojima je rad u šampionskom klubu nešto kao turistička destinacija. E zato im igrači mogu jedva odigrati jedno poluvrijeme. Treneri, nije sve u dizanju tegova i demagogiji. Filozofa je u RK ''Borac'' kao u vreći krompira.... JAnkoviću, Vujoviću, neđite na vrijeme klubove u kojima će znati cijeniti vaš super talenat. RK ''Borac'' je davno zahvatio neizlječiv kancer. Nema pomoći dok god Glava instrujuše iz pozadine. Srećno momci.

Dalibor

@volimboracbl Bravo za komentar. Bez dlake na jeziku. Svaka riječ je na mjestu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC