• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odgođena "prozivka" fudbalera Borca

Autor mondo.ba

Prozivka igrača u Fudbalskom klubu Borac, koja je bila zakazana za utorak je odgođena zbog komplikovane situacije u "Velikanu iz Platonove".

 FK Borac: Odgođena prozivka fudbalera Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

  Ništa novo nije teška situacija u klubu koji od 23. novembra nema predsjednika nakon odlaska Draška Ilića, a čini se da se od tada ništa nije promijenilo. Prozivka igrača je trebala da bude održana u ponedjeljak u 10 časova na Gradskom stadionu, ali je odgođena i, iako tačan datum njenog održavanja nije preciziran, po svemu sudeći će biti održana u petak. Ovo dodatno komplikuje situaciju u Borcu, koji osim čelnika nema ni stručni štab, prenijele su "Nezavisne novine".



Prvi dio sezone kraju je priveo Željko Vranješ, koji je imao dogovor da ekipu vodi do posljednjeg dana 2015. On je bio čak treći trener Banjalučana ove sezone pošto su ekipu prije njega trenirali Vlado Jagodić i Petar Kurćubić, a da li će crveno-plavi dobiti i četvrtog trenera još je "u magli".

"Još ne znam da li ću ostati trener, ali je u ovom trenutku jasno da je početak priprema pomjeren i umjesto u utorak prozivka će najvjerovatnije biti obavljena u petak, što znači da bi već od narednog ponedjeljka ekipa počela s normalnim treninzima", rekao je banjalučkom listu Vranješ, čiji tim u nastavku sezone očekuje borba za opstanak.


"Ne znam, ako bi se neke stvari posložile, možda i opstanak nije nemoguća misija. Oduvijek sam optimista, vjerujem da će se situacija bar privremeno stabilizovati i da će se ekipa i naredne sezone takmičiti u Premijer ligi Bosne i Hercegovine".

Tračak nade donio je sastanak u Gradskoj upravi...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC