• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"'Zmajevi', srušite Rusiju"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Uoči trećeg meča kvalifikacija za Eurobasket 2017. godine košarkaši Bosne i Hercegovine su se u petak družili sa navijačima u Tuzli, fotografisali se i dijelili autograme.

Među prisutnim navijačima bili su i polaznici tuzlanskih škola košarke, koji su se utrkivali za rukovanje i nekoliko trenutaka u društvu stručnog štaba reprezentacije BiH, te Džanana Muse, Nemanje Gordića, Milana Miloševića, Elmedina Kikanovića, Emira Sulejmanovića, Miralema Halilovića, Nikole Gajića, Adina Vrapca, Adija Zahiragića i Amara Gegića.

"Zmajevi" su istakli sjajan prijem i gostoprimstvo u Tuzli, gdje su obavili najveći dio priprema.

Prilikom druženja, publika je bh. igrače, koji protiv Rusije u subotu igraju u tuzlanskom "Mejdanu" sa početkom u 20.15 sati, zamolili da im poklone pobjedu. Igrači su obećali da će dati sve od sebe.

"Drago mi je što sam imao priliku prisustvovati ovom događaju. Nastojaćemo opravdati povjerenje publike. Očekujemo samo pobjedu, iako će to biti jedna teška utakmica, jer je poznato da su Rusi odlična ekipa", izjavio je Gordić.



U "Mejdanu" se očekuje izvrsna atmosfera, a koliko interesiranje vlada za ovaj sportski događaj, govori činjenica da su ulaznice rasprodate nedugo nakon puštanja u prodaju.

U dosadašnjim susretima BiH je zabilježila poraz u gostima u Rusiji (54:83), te pobjedu protiv Švedske u Sarajevu (74:71).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC