• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ulaznice za Belgija - BiH koštaju 20 €

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Za navijače Bosne i Hercegovine za predstojeću utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo "Rusija 2018", koja će se odigrati 7. oktobra u Briselu, Fudbalski savez Belgije rezervisao je 3.800 ulaznica po cijeni od po 20 evra.

"Fudbalski savez Belgije neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je Fudbalski savez BiH (FS BiH) ovlašten i nadležan za ovu aktivnost. Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 22. septembra 2016. godine putem email adrese: [email protected]. Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika", saopštili su iz FS BiH, dodavši:

"Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša) predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Belgiji. Nadležna služba FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 27. septembra, kada će započeti prodaja ulaznica. Pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena biće o tome blagovremeno obaviješteni. U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni FS BiH, ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. FS BiH će razmotriti i mogućnost preuzimanja ulaznica i u Briselu, na dan utakmice".

Utakmica drugog kola Grupe H Belgija - BiH igra se 7. oktobra od 20.45 sati na stadionu "Kralj Boduen" u Briselu. U prvom kolu BiH je u Zenici deklasirala Estoniju, rezultatom 5:0, dok je Belgija slavila na gostovanju na Kipru - 0:3.

Duel "crvenih đavola" i "zmajeva" mnogi fudbalski stručnjaci u Evropi okarakterisali su jednim od ključnih u borbi za prvo mjesto u Grupi H i direktan plasman na Mundijal u Rusiju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC