• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remi na "Meaci", Lulić ovjerio pobjedu Lacija

Autor mondo.ba

Inter nije uspio da nastavi seriju pobjeda protiv Bolonje (1:1) u šestom kolu Serije A. Siguran Lacio, minimalac Sasuola, podjela plijena i crveni kartoni u Đenovi.

Milanski tim nije povezao i četvrtu uzastopnu pobjedu!

Nakon trijumfa nad Peskarom, Juventusom i Empolijem, izabranike Franka de Bura zaustavio je Empoli na "Đuzepe Meaci".

Inter - Empoli 1:1.

Bolonja je već u 14. minutu priredila hladan tuš za domaće navijače, nakon što je mrežu Samira Handanovića pogodio Matija Destro - 0:1.

Mogli su izabranici Roberta Donadonija i da udvostruče vođstvo u 23. minutu da je prisebniji bio Safir Taider, ali je njegov udarac završio pored gola.

Inter se sredinom poluvremena pribrao i potpuno probudio iz letargije s početka meča što je rezultiralo sjajnim golom u 34. minutu, kad je Ivan Perišić volej udarcem pogodio sami ugao gostiju - 1:1.

Do odlaska na odmor su "neroazuri" mogli i do preokreta, međutim golman Anđelo da Kosta fantastično je odbranio stopostotnu šansu kapitena Maura Ikardija.

Tim Franka de Bura je nastavio sa napadima u drugom poluvremenu i već u 53. minutu stvorio novu odličnu priliku, ali je opet golman gostiju odlično reagovao na udarac Ikardija, koji je iz drugog pokušaja pogodio spoljni dio mreže.

Potpuno se otvorio Inter u namjeri da stigne do četvrte uzastopne pobjede, što je u finišu pružilo priliku gostima da iz kontranapada ugrozi Handanovića.

Upravo je slovenački golman spasio Inter u 86. minutu nakon što se u mat poziciji našao Blerim Džemaili, da bi u sudijskoj nadoknadi Ikardi promašio loptu, pa je propala odlična šansa za Inter.

Ipak, najbolju priliku za pobjedu propustio je Andrea Ranokija u 95. minutu nakon centaršuta Perišića, ali je sa pet - šest metara glavom šutirao pored gola, pa je susret na "Meaci" okončan podjelom bodova. Po svemu prikazanom, i najpravednijim ishodom.

Rimski Lacio je na "Olimpiku" savladao Empoli (2:0) i stigao do treće ovosezonske pobjede.

Goste je 29. minutu utakmice "načeo" Senegalac Baldo Keita...

...a dokusurio reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić u 90. minutu.

U nebesko-plavom dresu Rimljana od starta je nastupio Sergej Milinković Savić, Filip Đorđević je bio na klupi, dok je zbog povrede meč propustio Dušan Basta.


Susret u Đenovi između domaćina i Peskare (1:1), obilježila su dva crvena kartona kod ekipe Ivana Jurića - Brazilac Edenilson je napustio teren zbog dva žuta kartona, dok je Goran Pandev zaradio direktno isključenje zbog psovanja arbitru Masimilianu Iratiju.

Đenovljani, za koje nije nastupio Nikola Džigi Ninković, nisu sa devet igrača mogli da izdrže 15-ak posljednjih minuta, pa je peskara stigla do izjednačenja.

Domaćina je u prvom poluvremenu u vođstvo doveo Argentinac Đovani Simeone, ali je važan bod za novajliju u Seriji A osigurao Albanac Rej Manaj u 85. minutu.

Serija A, 6. kolo

Torino - Roma 3:1 (1:0)
/Beloti 8, Valke 51 pen - Toti 54 pen/

Đenova - Peskara 1:1 (0:0)
/Simeone 47 - Manaj 85/

Inter - Bolonja 1:1 (1:1)
/Perišić 37 - Destro 14/

Lacio - Empoli 2:0 (1:0)
/Keita 29, Lulić 90/

Sasuolo - Udineze 1:0 (1:0)
/Defrel 34/

Fiorentina - Milan (20.45)

Ponedjeljak

Krotone - Atalanta (19.00)

Kaljari - Sampdorija (21.00)

Subota

Palermo - Juventus 0:1 (0:0)
/Goldaniga 49 autogol/

Napoli - Kjevo 2:0 (2:0)
/Gabijadini 24, Hamšik 39/


Tabela: Juventus 15, Napoli 14, Inter 11, Roma 10, Kjevo 10, Lacio 10, Bolonja 10, Milan (-1) 9, Sasuolo 9, Torino 8, Đenova 8, Fiorentina (-1) 7, Udineze 7, Sampdorija (-1) 6, Peskara 6, Palermo 5, Kaljari (-1) 4, Empoli 4, Atalanta (-1) 3, Krotone (-1) 1.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC