• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Razjareni bikovi" po notama Mihajlovića

Autor mondo.ba

Siniša Mihajlović je zadovoljan. Konačno!

"Ovo je naša najbolja partija sezone. Bili smo kao 'Razjareni bik'", aludirao je Siniša Mihajlović nakon pobjede Torina nad Kaljarijem 5:1 na kultni biografski film iz 1980. godine, u kojem je Robert De Niro glumio profesionalnog boksera Džejka LaMotu.

Trijumf kojim su "bikovi" postali najefikasnija ekipa lige sa 27 postignutih golova, oduševio je srpskog stručnjaka na klupi Torineza.

"Momci su bili sjajni i igrali u duhu boskera. Pred kraj prvog poluvremena malo smo pali i šteta je što smo primili pogodak, ponovo glavom. Ali, imamo najbolji napad lige u Seriji A i igramo prelijep fudbal", rekao je Mihajlović.

...
Izvor: YouTube


Ipak, tu nije kraj. Srpski stručnjak, kojem je ovo bio jubilarni 200. meč na klupi italijanskih klubova, ističe da njegov tim može još bolje.

"Još možemo da napredujemo. Moramo pokušati da osvajamo lopte na protivničkoj polovini. Ukoliko nastavimo sa ovakvim partijama, biće mnogo zabave za nas, ali i naše navijače. Bio sam ljut na poluvremenu kada sam vidio da je pala koncentracija. Tokom reprezentativne pauze moraćemo da poradimo na defanzivi", jasno je srpskom stručnjaku gdje "škripi" u njegovoj ekipi.

Andrei Belotiju ove sezone protivnički golmani odbranili su dva jedanaesterca, a kada je Jago Falke krenuo da izvede večerašnji penal, Mihajlović je insistirao da to uradi Beloti.

"Bilo mi je važno da Beloti vrati samopouzdanje. Falke je zaslužio da postigne gol i izvinjavam mu se zbog toga", zaključio je Mihajlović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC