• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OKI Banjaluka: Minimum tražimo

Autor mondo.ba

Veliki problemi "pritišću" OKI Banjaluka. Sala za trening najveći problem.

 OKi Banjaluka trenira u teškim uslovima Izvor: Nemanja Babić/MONDO

Nova godina, a stari - egzistencijalni problemi za jedinog šampiona Republike Srpske u sjedećoj odbojci OKI Banjaluka.

Ne traže puno - samo osnovne uslove za rad odnosno trening. Zbog problema sa parketom u fiskulturnoj sali Medicinske škole, ne razmisljaju o pripremama za narednu sezonu, već kako da nadju rjesenje za parket, a muči ih i to što sala prikišnjava.

" Obraćali i obraćamo se svim relavantnim faktorima, ali ne nailazimo na razumjevanje. Krenuli smo sami uz pomoć nekoliko naših prijatelja, da popravimo šta se popraviti može. Sala nije potrebna samo nama, već i našoj djeci, učenicima Medicinske skole, koji u ovoj sali održavaju fizičko vaspitanje, a škola se takodje obraćala resornim ministarstvima za problem, ali nije dobijen pozitivan odgovor", rekao je za MONDO Novak Grbić, predsjednik kluba.

...
Izvor: Nemanja Babić/MONDO

Tužno je bilo na licu mjesta gledati u kakvim uslovima je sala za trening. Više liči na neko odavno napušteno skladište propale firme iz vremena bivše Jugoslavije, nego na salu gdje bi se ljudi trebali baviti sportom.

" Razumijemo i školu, koja nije u mogućnosti da nam pomogne, ali smo odlučni da je napravimo.Sakupljamo od naših invalidnina da možemo da kupimo potreban repromaterijal i da osposobimo salu za normalno funkcionisanje", kaže Grbić i dodaje kako predaja nikad kod njih nije bila opcija:

"Nećemo se predati i nećemo stati. Veliki i teški problemi nas valjda još jačaju da izdržimo. Nećemo nikoga da molimo, već tražimo partnera, ali oni nas ignorišu. Valjda nije dovoljno što smo najbolji u Republici Srpskoj i Srbiji, sta bi trebali još da osvojimo i da uradimo da se ljudi, koji se pitaju, da pomognu?. Ako neće nama Ratnim vojnim invalidima - borcima odbrambeno - otadžbinskog rata, neka našoj djeci obezbijede normalan rad u fiskulturnoj sali", sa gorčinom u glasu poručuje Grbić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC