• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić srušio Real posle 40 utakmica!

Autor mondo.rs

Crnogorski napadač Stevan Jovetić u nadoknadi vremena savladao Kejlora Navasa i prekinuo neverovatni niz Real Madrida od 40 utakmica bez poraza u svim takmičenjima. "Kraljevići" poveli iz penala, a "izjednačio" Serhio Ramos autogolom.

Kakav meč na "Pishuanu"!

Po treći put u samo 11 dana snage su odmerili Sevilja i Real Madrid, a nakon pobede "kraljevića" (3:0) i remija, koji je došao duboko u nadokandi u revanšu Kupa Kralja (3:3), "slast pobede" osetili su i fudbaleri iz Andaluzije - za šta je najzaslužniji Stevan Jovetić!

Crnogorski napadač "pokrenuo" je Sevilju i u prethodnom duelu kada su bili na pragu senzacije i "rušenja" Reala, ali je za to morao da sačeka koji dan...

Real Madrid je poveo u 66. minutu kada je Ronaldo bio precizan sa "kreča", da bi kola krenula nizbrdo kada je Serhio Ramos u 85. minutu savladao sopstvenog golmana.

Tada kreće potpuna ofanziva igrača Sevilje koji su jurišali ka Kejloru Navasu, a trijumf je stigao nakon fantastičnog udarca Stevana Jovetića, kome su igrači Reala iz nepoznatog razloga ostavili mnogo mesta, pa je "Pishuan" proključao.

Jovetic 2:1
Izvor: YouTube

Sevilja je prvi tim koji je savladao Real Madrid posle 40 takmičarskih utakmica i tako su zaslužni što je Primera ponovo dobila na neizvesnosti.

SEVILJA - REAL MADRID 2:1 (0:0)

U pravoj taktičkoj bici dvojice odličnih stručnjaka, Sampaolija i Zidana, daleko zadovoljniji će biti Čileanac - iako je malo nedostajalo da Zizuov "eksperiment" prođe pobedom.

On je u ovoj utakmici odlučio da igra sa trojicom u odbrani (Naćo, Ramos i Varan), dok su po bokovima, ali sa nešto ofanzivnijim zadacima i važnim poslom u odbrani bili Marselo i Karvahal. U sredini su igrali Kazemiro, Modrić i Kros - dok su napad predvodili Benzema i Ronaldo.

Oprezno su odigrala oba tima, ali je bilo šansi na obe strane.

Taman kada je tempo meča opao - "sevnuo" je dobar napad Reala kada je "iskočio" Dani Karvahal, a nakon što ga je Serhio Riko oborio dosuđen je jedanaesterac.

Bilo je velikih protesta domaćih fudbalera, čak je Vitolo "iskopao" rupu na penaltiku nakon čega ga je Ronaldo pogodio loptom, ali je Portugalac bio siguran sa "bele tačke" i nije dozvolio da prvi put od 1993. godine ova dva tima odigraju bez golova.

Međutim, iako se Real dobro branio, na tome se nije završilo.

Sjajno izveden slobodan udarac rezerviste Sarabije u sopstvenu mrežu sproveo je bivši fudbaler Sevilje Serhio Ramos i tako obradovao navijače na "Pishuanu", sa kojima je u svojevrsnom ratu. Oni su mu zviždali, psovali ga, na šta im je on uzvratio "proslavom gola" na prethodnom meču.

Koliko ih je samo obradovalo kada su videli da je savladao sopstvenog golmana.

To ih ipak nije obradovalo više od pogotka Stevana Jovetića koji je usledio samo sedam minuta kasnije...

Sevilja sada skače na drugu poziciju sa samo bodom iza Real Madrida, i bodom više od Barselone, ali treba dodati da "kraljevići" imaju meč manje.

Pogledajte i ostale golove!

Ronaldo
Izvor: YouTube
Ramos 1:1
Izvor: YouTube


REZULTATI 18. KOLA:


Sevilja - Real Madrid 2:1 (0:1)
/Ramos 85 ag, Jovetić 90+2 - Ronaldo 66p/

Selta - Alaves 1:0 (0:0)
/Radoja 89/

Sporting Hihon - Eibar 2:3 (1:3)
/Karmona 9, Kases 58 - Adrija 4, Leon 21, Luna 23/

Granada - Osasuna 1:1 (0:1)
/Kravec 69 - Rijera 12/

Valensija - Espanjol 2:1 (1:0)
/Montoja 17, Mina 73 - Lopez 85/

odigrano u subotu:

Leganes - Atletik Bilbao 0:0

Barselona - Las Palmas 5:0 (1:0)
/Suarez 14, 57, Mesi 52, Turan 59, Vidal 80/

Atletiko Madrid - Betis 1:0 (1:0)
/Gaitan 8/

Deportivo La Korunja - Viljareal 0:0

u ponedeljak:

Malaga - Sosijedad 20.45

TABELA: Real (-1) 40, Sevilja 39, Barselona 38, Atletiko M. 34, Viljareal 31, Sosijedad (-1) 29, Atletik B. 28, Selta 27, Eibar 26, Las Palmas 24, Espanjol 23, Alaves 22, Malaga (-1) 21, Betis 21, Deportivo 18, Leganes 17, Valensija (-1) 16, Sporting 12, Granada 10, Osasuna 9.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC