• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac otkazao mini-turneju u Sloveniji

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Povrede nekoliko igrača otkazale put RK Borac m:tel u Sloveniju na kontrolne mečeve. Vukićević mora pod nož.

 RK Borac otkazao mini-turneju u Sloveniji Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaši Borca m:tel trebalo je da odigraju tri kontrolna meča pred početak prvenstva sa jakim protivnicima iz Slovenije, ali su morali da otkažu ovu mini-turneju.

Ekspedicija Borca trebala je danas da krene na put u Sloveniju na mečeve sa Mariborom, Celem i Gorenjem, ali se odustalo od ovog plana zbog malog broja raspoloživih igrača.

"Imamo mnogo zdravstvenih problema tako da smo danas otkazali utakmice u Sloveniji jer nemamo dovoljan fond igrača. Lončar, Daničić, Vukičević i Stošljević sigurno ne mogu da igraju, što zbog viroze i gripe, što zbog povreda", rekao je za MONDO trener Borca m:tel Ratko Đurković.

Mečevi u Sloveniji trebali su da budu jaka provjera pred nastavak prvenstva BiH, s obzirom da je Celje

Vukićević mora pod nož

Srednji bek Borca Danijel Vukićević zbog povrede će sigurno propustiti početak sezone i očekuje ga duža pauza.

"Vukićević povredu meniskusa koju je vukao u prvom dijelu prvenstva nije zaliječio, poslije druge ove pripremne utakmice koljeno mu je jako nateklo i on će morati na operaciju", rekao je Đurković.

 učesnik SEHA lige i Lige šampiona, a Gorenje igra SEHA ligu, međutim stručni štab Borca sada će morati da mijenja planove.

"Planirao sam da budemo u njjačem sastavu, ali nema smisla da sada igramo bez četiri beka, to ne bi imalo smisla ni za nas, ni za njih. Sada ćemo morati da zakažemo utakmicu protiv neke domaće ekipe koje su tu. To sada sigurno neće biti tri utakmice nego jedna ili dvije, moramo da se spremimo koliko nas ima i da odigramo. Danas ili sutra će biti poznat protivnik", rekao je Đurković.

RK Borac m:tel nastavlja takmičenje u prvenstvu BiH gostovanjem u Maglaju protiv istoimenog protivnika, a čeka se potvrda domaćin da li će to biti 3. ili 4. februar.

Komentari 9

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Odgovornost

Borac je na dnu sa ovim clanovima uprave.Podmladjivanje,stabilizacija i sve sto su predstavljali kao plan rada za veoma kratko vrijeme su pogazili.Lazi, prodavanje i brukanje pod grbom Borca nastavljaju bez odgovornosti.Dugovi rastu a prodavanje imena Borca se nastavlja.Seha liga je punila dvoranu.Publika je prepoznala kvalitet i Borik je bio popunjen.Sad je tesko privuci i roditelje da gledaju svoju djecu.P.S.Roditelja banjalucke djece ima najmanje jer su svi igraci stranci.

123

@Odgovornost 13-3 kvalitet?!? Mislimo li mi na istu dvoranu, isti klub?!? To se kod nas zove "kanta za nabijanje"! Iskreno, meni je vec dosadilo ici na utakmice za koje se vec unaprijed znalo da su izgubljene... Kad vam je vec kratko pamcenje, pitajte google o tim "zlatnim vremenima" o kojima pricate, sreca pa google sve pamti. Hocete li da vam postavim linkove da osvjezite memoriju, pa da vidimo hocete li svejedno imati obraza tako pisati o kvalitetu i punom Boriku?!? Sta pokusavate, kome mazete oci... pa pobogu nemamo svi Alchajmera!!!

@122

@Odgovornost Do prosle sezone ekipa Borca je donosila trofeje.Banjaluka i Borac su bili centar rukometa u BiH i RS.Dolazio je Vesprem,Zagreb,Vardar...Sad (ne)moramo da gledamo kako nas Vogosca i Izvidjas uce rukometu.Tuzno i zalosno

123

@Odgovornost jesu, dolazili su , a evo i rezultata... RK Borac-RK Vardar 31-42 RK Borac- RK Zagreb CO 26-35 RK Borac- RK Veszprem 20-34 Opet pitanje, da li za ovim zalimo?!? I ne bih bas utakmice protiv Vogosce zvao rukometnim lekcijama, a cak i ako ih tako nazovemo kako bi onda nazvali utkmice kojima sam prethodno naveo rezultate? 😉

Rk Borac

Kada ce da zaigra Dean Sesic? Zasto za njega nema mjesta u timu? Sta je sa Mijatovicem? Sta sa Njezicem?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC