• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simonović: To smo mi, dajemo sve što imamo

Autor mondo.rs

Za slavlje nije bilo snage. Evo šta su igrači Zvezde rekli posle utakmice.

 Marko Simonović: To smo mi, dajemo sve što imamo Crvena zvezda Panatinaikos Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Tražio je Marko Simonović šut protiv Panatinaikosa, "nameštao" ruku, ali i promašivao do završnice.

"Jurio" je ljubimac navijača Zvezde prvu trojku, pa je pogodio kada je možda bilo i najvažnije - u 34. minutu, za vođstvo crveno-belih 64:61, koje nisu ispustili do kraja.

Četiri minuta kasnije, posle dugog perioda bez poena, Simonović je ponovo bio precizan, ali sa linije za slobodna bacanja (66:63). Tim poenima, uz kasniji pogodak Ognjena Kuzmića, otvorio je svom timu put ka još jednoj velikoj pobedi.

"Nisam se nervirao zbog promašaja, znao sam kako će biti i da nas čeka veoma, veoma težak meč", rekao je posle utakmice u svlačionici.

"Stvarno smo se umorili u Vitoriji, imali tešku utakmicu, put još teži tamo- nazad, pa kvar aviona... Sve je to bilo jako naporno. Pribojavali smo se ovoga, oni su igrali u utorak kod kuće, imali posle direktan let, a mi smo spavali na klupama... Ozbiljna su ekipa, znaju da igraju, 'nameštaju', čvrsti su, ali pokazali smo karakter", dodao je Simonović.

Bez euforije, kao i snage za veliko radovanje, dodao je...

"Bravo za ceo tim.. Ne razmišljamo o sedmoj pobedi zaredom... Čarls i Kuzmić su odigrali vrhunsku odbranu na kraju, kao i ceo tim. To nas krasi i zaista smo dali poslednji atom snage. Nemamo ni snage da se radujemo".

"Mnogo je teško bilo, puna dvorana, teško se disalo i sve to, ali već sam rekao da smo očekivali ovakav meč, dva dana nakon onakve utakmice skupili smo se maksimalno da dobijemo i dobili smo".

Koliko je sada blizu plasman u Top 8?

"Opet kažem, išao bih meč po meč, da ne pravimo euforiju, idemo meč po meč. Efes nam je možda i jedan od glavnih kandidata, polako... Čeka nas Mornar i tom meču mora da se pristupi maksimalno, da se rastrčimo i da ponovo budemo na svom nivou". 



Bek crveno-belih Marko Gudurić kazao je da je serija pobeda Zvezde neočekivana, ali i ipak zaslužena.

"Velika pobeda i bitna pobeda, sedma u nizu, što je neočekivano... Veliki je to uspeh, ali mislim da je zasluženo. U svakoj utakmici smo pokazali naše najveće znanje. Zaista igramo sjajno", rekao je Gudurić.

On je dodao da je svestan da "apetit" navijača raste posle serije pobeda.

"Apetit navijača raste, ali moramo da ostanemo na zemlji, ali ako nastavimo ovako da igramo ništa nije nemoguće", dodao je on.

Zvezdi je ovo bila 12. pobeda do sada, tako da je zadržala peto mesto na tabeli pobedom nad direktnim konkurentom, koji sada ima trijumf manje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC