• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Denvera: Moramo da naučimo kako bez Jokića!

Autor mondo.rs

Nikola Jokić tek treba da ide na magnetnu rezonancu, ali bez obzira na rezultate on neće putovati na meč u Finiksu koji se igra između subote i nedelje, potvrdio njegov trener Majkl Maloun.

Sjajna partija srpskog košarkaša Nikole Jokića koji je Denver predvodio do pobede protiv Finiksa (127:120), završila se loše po njega s obzirom da je na dva minuta do kraja meča nezgodno pao i povredio kuk.

Rendgenski snimci pokazali su da je u pitanju samo istegnuće, a u toku večeri (odnosno dana u Denveru) očekuju se i rezultati sa magnetne rezonance.

Međutim, bez obzira na to kakvi oni bili, trener Denvera Majkl Maloun odlučio je da Nikolu Jokića ne izlaže dodatnim naporima i da ga ne povede na gostovanje u Arizonu, opet meč protiv Finiksa, te mu naložio da se odmara u hotelu.

Maloun je to potvrdio u radijskoj emisiji "Altitude Sports 950" u kojoj je govorio i da je nakon meča razgovarao sa njegovom braćom i devojkom koji su imali zabrinut izraz lica nakon povrede.

"Nikola ovoga puta neće putovati sa nama, mora da ide na MRI. Bolje je da ostane u hotelu i dobije tretman. Mudijej i on neće igrati taj meč. Nema potrebe da brinu o Finiksu, bolje neka ovako ubrzaju oporavak", poručio je Maloun.



On je i dodao da njegova ekipa želi da igra u visokom tempu i da su iz tog razloga veoma efikasni u poslednje vreme. Dodaje i da "dele" loptu i nema forsiranja, pa zbog toga nekad i sedam-osam košarkaša završi meč sa dvocifrenim brojem poena.

Od uvođenja Jokića kao startnog centra igra Denvera se značajno popravila, a Maloun ističe da njegovo odsustvo ne mora nužno da bude loše za tim – jer moraju da nauče i bez njega.

Ono što ga nisu podsetili voditelji sa ove radio stanice jeste to da je Denver veliki broj utakmica u oktobru i novembru proveo sa Jokićem u ulozi rezerviste...

"Kad Nikola nije na terenu, mi drugačije izgledamo. Uvek igramo kroz njega, a kada nije tu moramo da nađemo nova rešenja da bismo na isti način dolazili do poena. To još uvek ne uspevamo. Mnogi igrači ne znaju šta da rade kada nemaju loptu u rukama, a sada će biti momenat za to...", objasnio je Maloun.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC