• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snouborderske akrobacije u centru Sarajeva

Autor mondo.ba

Ljubitelji zimskih sportova iz Bosne i Hercegovine će 28. februara moći da uživaju u akrobacijama snoubordera u centru Sarajeva.

 Freestyle Team u saradnji sa kompanijom Eyof 2019 i uz podršku BBI centra organizuje jedinstven spektakl pod nazivom "Freestyle Games Road to Eyof 2019".

Ova manifestacija predstavlja jedan od najatraktivnijih događaja u zimskoj sezoni, jer ujedno prenosi planinski "snježni sport" u urbanu sredinu, čime Sarajlijama pruža nezaboravnu zabavu i upoznavanje sa zimskom sport kulturom.

Događaj predstavlja jedinstveni kulturno-sportski spektakl koji će ujedno približiti snoubord kao jedan od takmičarskih sportova tokom Omladinskih igara 2019. u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.

Freestyle Games Road to Eyof 2019 također je pokazatelj pozitivnog rada te sposobnosti omladine u Bosni i Hercegovini da prati kulturno-sportske trendove iz Evrope i svijeta i organizuje ovakav vid takmičenja u centru grada.

"FSG Roatd to Eyof 2019” održaće se 28. februara 2017. na trgu ispred BBI centra, gdje će se postaviti elementi (sprave) za snoubord akrobacije na montažnoj padini prekrivenoj snijegom.

Pored domaćih bordera ovaj događaj će uveličati i naši partneri iz Slovenije, Hrvatske i Srbije i prirediti nezaboravno vizuelno iskustvo za sve posjetioce ispred BBI centra od 18 do 22 sata.

"Freestyle Games Road to Eyof 2019 publici će predstaviti upotpunjeni, moderni, kulturno-sportski spektakl koji će ne samo pobuditi želju i volju skijaša i boardera za planinskim sportom, nego pokazati mladima svu ljepotu ovog sporta i dovesti dosta mnogo budućih vozača na naše planinske ljepotice", poručili su organizatori u saopštenju.

Za dobru zabavu uz vizualne efekte pobrinuće se Mix Master Zlee.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC