• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viljareal bez daha, Real ponovo lider!

Autor mondo.rs

"Žuta podmornica" u poslednjih pola sata utakmice ušla sa vođstvom od 2:0 i - izgubila.

Barselona je bila prva na tabeli Primere manje od pet sati!

Nakon šezdesetak minuta utakmice Viljareal - Real Madrid delovalo je da će tamo ostati bar do srede i vanrednog 25. kola, ali "kraljevići" su mislili drugačije.

Od 2:0 za impresivnog domaćina došli su do nova tri boda, u jednom od preokreta kakve su poslednjih godina priredili zaista mnogo puta.

Viljareal - Real 2:3 (0:0)!

Domaćin je posle jalove nadmoći u prvom poluvremenu bio na putu da nanese Realu drugi poraz u razmaku od četiri dana, nakon što je Valensija sredinom nedelje slavila 2:1 u zaostalom meču.

Prvo je Trigeros u 50. minutu matirao Navasa volejom sa 10-11 metara, da bi Bakambu u 56. izdržao duel sa Ramosom i naterao Navasa da ponovo vadi loptu iz mreže.

I onda, nimalo neočekivano, visok intenzitet igre počeo je da se vraća Viljarealu poput bumeranga. Do tada uspavanom Realu bio je potreban samo jedan gol za totalnu promenu pristupa, a postigao ga je Geret Bejl, glavom na centaršut Karvahala u 64. minutu.

Težište igre prebačeno je potom na polovinu domaćih, u 74. minutu je dosuđen penal zbog igranja rukom (siguran realizator Kristijano Ronaldo), da bi devet minuta kasnije posle osvojene lopte na sredini terena "sevnula" kontra Marsela, koju je glavom završio "džoker" sa klupe Alvaro Morata - 2:3!

Minut pre kraja sudija Manzano je komotno mogao da dosudi penal i za "žutu podmornicu", pošto je lopta udarila u ruku Marsela, ali i na tom primeru se videla razlika između najvećeg kluba na svetu i lokalne "buranije"...

Viljareal - Real Madrid 2:3
Izvor: YouTube


Real sada ima 55 bodova i meč manje, Barselona 54, Sevilja 52, Atletiko Madrid 45, Sosijedad 44, Viljareal 39...

Najzanimljiviji parovi sledećeg kola su Barselona - Sporting Hihon, Real - Las Palmas (sreda), Sevilja - Atletik Bilbao i Deportivo La Korunja - Atletiko Madrid (četvrtak).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC