• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Protest protiv Vengera: Šta je mnogo, mnogo je

Autor mondo.rs

Manja grupa navijača Arsenala organizovala je protestni marš uoči revanš susreta sa Bajernom.

Fudbaleri Arsenala od 20.45 časova igraju revanš osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna (prvi meč 1:5), a grupa navijača je pre ulaska na stadion "Emirejts" protestovala protiv menadžera Arsena Vengera.

Izveštač portala "Bi-Bi-Si" navodi da u maršu nije učestvovalo mnogo navijača i da nije baš odisalo atmosferom neizbežnog prevrata, ali da ipak ne treba potcenjivati nezadovoljstvo učinkom ekipe pod Vengerovim vođstvom.

Navijači su nosili transparente na kojima je pisalo "Šta je mnogo, mnogo je, vreme je da odeš", "Nema novog ugovora", "Tvrdoglav, bajat, neznalica" i tako dalje.

Jedan od njih pričao je za radio "Bi-Bi-Si".

"Kada smo se selili sa Hajberija na Emirejts, rečeno nam je da tako mora, da bi se Arsenal ravnopravno takmičio sa klubovima kao što je Bajern. Ne vidim da smo ravnopravni. Poruka ovog marša je da klub ne treba da ponudi Arsenu Vengeru novi ugovor, pošto ga ničim nije zaslužio".

Francuskom trenerskom veteranu, koji je u Arsenalu od 1996, ugovor ističe na kraju tekuće sezone.

"Mislim da on želi novi ugovor. U Arsenalu mu je lepo i ugodno, niko mu ne zagorčava život, ponajmanje oni koji ga drže na poziciji menadžera i plaćaju ga. Mislim da je Vengera baš briga šta kažu navijači i da bi bio srećan da ostane".

Venger je sa "tobdžijama" tri puta osvojio Premijer ligu i šest puta FA kup, a 2006. ih je odveo do finala Lige šampiona. Poslednjih godina je osmina finala maksimum za slavni klub iz severnog Londona.

Trenutno je Arsenal peti na tabeli domaćeg prvenstva, pa je u opasnosti da prvi put od sezone 1997/98 ne bude učesnik Lige šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC