• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem - Milvol: Tribine zanimljivije od terena

Autor mondo.rs

Veliki londonski rivali sastali su se posle dugo vremena u četvrtfinalu FA kupa. Pored goleade, utakmicu obeležila i povreda zgloba Harija Kejna.

Posle Mančester sitija i Arsenala, poznat je i treći polufinalista FA kupa.

U londonskom derbiju velikih rivala, prvi put još od aprila 1990. godine, na Vajt Hart Lejnu sastali su se Totenhem i Milvol. Iako su se gostujući navijači nadali da bi njihovi igrači mogli do velikog iznenađenja, drugoplasirani tim Premijer lige opravdao je ulogu favorita protiv petoplasiranog trećeligaša i slavio ubedljivih 6:0.

Seriju golova otvorio je Kristijan Eriksen u 31, zatim se Heung-Min Son dva puta upisao u strelce (41. i 54), pa Dele Ali u 72. i Vinsent Jansen u 79, a tačku na rezultat stavio je ponovo Son. Gol za svoj het-trik postigao je u drugom minutu nadoknade.

"Pevci" su od početka uspostavili inicijativu i bili bolji rival, tako da je samo bilo pitanje minuta u kojem će načeti mrežu "lavova". Jednom kada su uspeli, dileme oko pobednika više nije bilo...

Mnogo uzbudljivije nego na terenu, bilo je na tribinama, gde se navijači Milvola, iako malobrojniji, nisu predavali. Konstantno su navijali i stvarali buku, što ipak, nije pomoglo gostujućim fudbalerima da postignu barem utešni pogodak. Doduše, na društvenim mrežama se mogu naći komentari da su rasistički vređali Sona, koji je iz Južne Koreje.


U poslednjoj utakmici četvrtfinala FA kupa, u ponedeljak od 20.45 na Stamford Bridžu igraju Čelsi i Mančester junajted, a ubrzo po završetku utakmice održaće se žreb parova polufinala.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC