• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i loš pobeđuje!

Autor mondo.rs

U prvom meču 29. kola Superlige Srbije, Partizan pobedio Radnik u Humskoj iako je posle 45 minuta gubio. Strelci Janković i Đurđević za crno-bele i Arsenijević za Surduličane.

 Partizan Radnik 2:1 Superliga 29. kola Izvor: MN PRESS

Najbolje ekipe pobeđuju i kada ne igraju dobro!

Partizan u subotu, u premijernoj utakmici 29. kola Superlige, nije bio na nivou prethodnih izdanja ovog "proleća", ali je opet uspeo da savlada Radnik 2:1 (0:1).

TUČA NAVIJAČA PARTIZANA I ZVEZDE

Tmuran aprilski dan nije nam doneo mnogo toga lepog u Humskoj. Tuča navijača Partizana i Crvene zvezde (!?), koja svoj meč igra u nedelju na Banjici, kao da je bila je najava da ćemo gledati ne tako zanimljiv duel obogaćen golovima i lepim potezima.


Sudija Srđan Obradović imao je pune ruke posle, a epilog su opravdano dosuđen penal za Partizan i dva crvena kartona igračima Radnika. Fransis je isključen zbog dupliranih kartona (76. minut), dok je Aleksandar Gojković morao pre vremena na "hlađenje" zbog prigovora (78. minut).

"Parni valjak" je zasluženo osvojio bodove i smanjio razliku u odnosu na "večitog" rivala, koja će, ako ništa drugo, do sutra iznositi tri boda. Partizan je drugu vezanu utakmicu pobedio pošto je na poluvremenu gubio 0:1.

Nemanja Arsenijević iskoristio je smušenost odbrane crno-belih, na trenutak je zaboravljen, našao se iza leđa svog čuvara i lagano realizovao priliku koja mu se ukazala. Radnik je poveo, a domaćin nije imao spreman odgovor. Dugo je tim Marka Nikolića tražio dobitnu kombinaciju i našao ju je tek u drugom delu.

Odlični Marko Janković je izjednačio u 53. minutu. Centaršut Nemanje Miletića bio je dobar, mladi Crnogorac imao je doviljno vremena da se namesti i da iz prve, iz voleja, pogodio donji levi ugao gola Radnika.

Partizan je nastavio s napadima...

Crno-belima je pomogao i nervozni Frensis. Fudbaler iz Gane je za kratko vreme dobio dva žuta kartona i morao je u svlačionicu. Isključen je u 76, a samo dva minuta kasnije "valjak" je poveo. Miloš Milovanović se poslužio rukama u duelu sa Bojanom Ostojićem i za sudiju Obradovića nije bilo dileme - PENAL.

Priliku da postigne 17. gol u sezoni nije propustio Uroš Đurđević.

Fudbaleri Radnika nisu ni pošli s centra, kada je zbog prigovora isključen i kapiten Surduličana Aleksandar Gojković.

Utakmica je bila rešena...

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić - Everton, Kosović, Janković (od 90' Đuričković), Leonardo - Tavamba (od 70' Ilić), Đurđević (od 90 ' Jovanović). 

RADNIK: Čančarević - Milinković, Gojković, Žarković, Milovanović - Pejčić, Žakula - Kjeremeh, Arsenijević, Trifunović (od 78' Zlatanović) - Radović..

IZ MINUTA...

Kraj!

90' Đorđe Jovanović menja Đurđevića.

88' Everton je sam ispred Čančarevića i ne pogađa.

78' Kapiten Radnika je prigovorio, a Obradović mu pokazao crveni karton. Surduličani imaju dva igrača manje!

GOOOL!

78' Uroš Đurđević je sigiran "sa kreča"! Njegov 17. gol!

Đurđević
Izvor: YouTube


PENAL!

76' Miloš Milovanović pravi prekršaj u svom šesnaestercu nad Bojanom Ostojićem. Ispravna odluka Srđana Obradovića.

Penal
Izvor: YouTube


76' Fransisi za kratko vreme dobija drugi žuti karton!

76' Sumnjiva situacija, ali je podignuta zastavica. Đurđević je u ofsajdu, pitanje je da li je sudija pravilno odreagovao. Ako nije, Partizan je oštećen, jer je najbolji strelac crno-belih imao otvoren put ka golu.

Ofsajd
Izvor: YouTube


67' Janković je šutirao, Čančarević je siguran.

56' Kakve dve prilike za Partizan! Kosović je pogodio stativu, lopta se odbila paralelno sa gol linijom, a u nastavku akcije Leonardo je "spremio" šansu Tavambi, ali ni Kamerunac ne uspeva da pogodio.

GOOOL!

53' Gol za Partizan - Marko Janković! Centrirao je Miletić, a mladi Crnogorac iz voleja savladao Čančarevića. Vrlo lep pogodak.

Janković
Izvor: YouTube


50' Partizan igra slabo i sve je manje vremena za crno-bele. 


- Nastavljeno je drugo poluvreme.

Poluvreme, Radnik zasluženo vodi!

PET minuta sudijske nadoknade!

42' Nova frka na stadionu. Navijači na jugu skidaju zastave, dolazi do komešanja, reaguje i žandarmerija!

gužva
Izvor: YouTube


36' Đurđević je šutirao Čančarević odbranio. Posle kornera priliku je imao i Leonardo, ali je izblokiran.

31' Karton i Žarkoviću, koji je startovao na loptu, ali je došao samo do Jankovićevog skočnog zgloba. Leonardo neprecizan iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara.

26' Đurđević pred golom Radnika, Čančarević pravovremeno istrčava i prvi stiže do lopte. Pri tom ga je povredio sopstveni defanzivac, koji je takođe startovao

22' Žuti karton Pejčiću zbog faula nad Kosovićem.

GOOOL!

18' Radnik vodi - 0:1, strelac Nemanja Arsenijević! Miletić je izbio centriranu loptu samo do ivice kaznenog prostora, gde ju je dočekao jedan fudbaler gostujućeg tima i glavom vratio Arsenijeviću na sedam-osam metara od gola. Ofsajda nije bilo i ovaj je lako matirao istrčalog Kljajića.

Radnik
Izvor: YouTube


11' Janković je izveo "slobodnjak" i bio malo neprecizan. Tom prilikom se povredio golman Ognjen Čančarević, napravio je paradu i u bolovima ostao da leži na travi.

- Poseta je i ovaj put slaba u Humskoj.

*Uoči početka meča ispred stadiona Partizana došlo je do sukoba grupe navijača Partizana sa drugom grupom ljudi, za koje se još uvek pouzdano ne zna ko su, javio je komentator televizije Arena sport.

- Utakmica je počela...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC