• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić održao reč: "Cilj je ostvaren"

Autor mondo.rs

"Sutra ću imati slobodan dan i neću znati da se snađem"

Trener Zvezde izjavio je posle poraza od Budućnosti u Podgorici, za 1-1 u polufinalnoj seriji, da je njegov tim najbolji u ABA ligi i da će to i dokazati.

Ostvarivši četiri trijumfa u naredne četiri plej-of utakmice, crveno-beli su najpre ušli u finale regionalnog takmičenja, a potom i u tri meča savladali Cedevitu.

Skorom u finalu 3:0, Zvezda je treći put uzastopno osvojila titulu i u Zagrebu izborila kartu za povratak u Evroligu.

Trener crveno-belih mirno je primao čestitke posle utakmice i izjavio:

"Pre svega, osećam zadovoljstvo što smo došli do onoga što nam je bio cilj od starta sezone. Sasvim prirodno, rekli smo da je to nešto što je ključno i ove, kao što je bilo i prethodnih, jer pobedom u ABA ligi nastavljamo kontinuitet učešća u Evroligi i sa tog aspekta je to, bez dileme, bio prioritetni momenat za nas".

Komentarišući finalnu seriju, šef struke regionalnog šampiona još jednom je istakao velike napore koje su trpeli igrači oba tima.

"Na sve to, mi smo dva dana pre početka igrali protiv Darušafake, dva dana pre toga protiv Budućnosti i tako dalje... Bilo je potrebno da se dobro pripremimo za finalnu seriju koju smo dobro otvorili, odbranivši domaći teren. Čitave godine smo igrali dobro u ABA ligi, iako učešće u Evroligi nosi mogućnost da se ta opterećenja prenesu i na ovo takmičenje i da dođe do neočekivanih poraza. Međutim, pokazali smo kvalitet"

O trećoj utakmici Radonjić je rekao...

"Došli smo u Zagreb spremni da igramo. Znali smo da će Cedevita pružiti sve od sebe da bi nastavila seriju. Odigrali smo dobar takmičarski meč, možda smo imali u nekim intervalima greške u prvom delu, ali kasnije smo poboljšali odbranu, došli do lakih poena, kontrolisali meč i došli do trećeg trijumfa".

U opuštenijem delu razgovora, trener Zvezde najavio je za sutra slobodan dan i za njega i za ekipu.

"Imaću slobodno ceo dan i ne znam kako ću da se snađem. Biće veoma delikatno", nasmejao se trener Zvezde.

Bez želje da odgovori na pitanje hrvatskih novinara o taktici koju je pripremio za treći meč, Radonjić se osvrnuo i na pitanje: "Koliko će ovih igrača ostati u Zvezdi?"

"Vrlo je teško dati odgovor na to pitanje i nije takva situacija da bi se uopšte razmišljalo o tome", dodao je Radonjić. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC