• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Engleska kao BiH - pet mečeva, četiri gola

Autor mondo.rs

Napadači u Premijer ligi bili su nevjerovatno neraspoloženi ove subote. Dušan Tadić promašio penal u nadoknadi za pobjedu Sautemptona.

Često "kukamo" kako je domaća Premijer liga Bosne i Hercegovine vrlo neefikasna, ali je ovoga puta i jedna od najjačih liga na svijetu, Premijer liga, imala tako nezanimljivo popodne.

Na četiri meča koja su počela u standardnom terminu od 16 časova - vidjeli smo svega dva pogotka - jedan u finišu prvog poluvremena na meču VBA i Lestera i jedan u posljednjim trenucima drugog u meču Sanderlenda i Bornmuta.

Trijumfe u tim mečevima ostvarili su gosti, pa su tako "trešnjice" slavile pogotkom Džošue Kinga i došle do bodova spasa, i tako direktno poslali Sanderlend u Čempionšip, a "lisice" golom Džejmija Vardija idu do 10. mjesta.

Bilo je to u 43. minutu kada je viđena "klasična lesterovska kontra" koju je nakon izuzetnog pasa Šinđija Okazakija u prostor završio najbolji strijelac "lisica" Džejmi Vardi.

Bio je to 12. pogodak Engleza koji, bez obzira na tu brojku, nije ni blizu "onog" ubojitog Vardija iz prošle sezone, ali je uspio da se popravi u odnosu na to kakav je bio pred golom na početku aktuelne takmičarske godine.

U "srpskom" okršaju na meču Sautemptona i Hal sitija, gdje su jedan protiv drugog igrali srpski reprezentativci Dušan Tadić i Lazar Marković, nije bilo pogodaka, kao ni na meču Stouka i Vest Hema.

Upravo je najbolji fudbaler Srbije direktan krivac za "nulu" na "Sent Merisu" jer je promašio jedanaesterac u nadoknadi vremena.

PAROVI I REZULTATI 35. KOLA PREMIJER LIGE:

Sautempton - Hal 0:0

Stouk - Vest Hem 0:0

Sanderlend – Bornmut 0:1 (0:0)
/King 89/

VBA – Lester 0:1 (0:1)
/Vardi 43/

Kristal Palas - Barnli 0:2 (0:1)
/Barns 8, Grej 85/


nedjelja

Mančester junajted - Svonsi (13.00)
Everton - Čelsi (15.05)
Midlsbro - Mančester siti (15.05)
Totenhem - Arsenal (17.30)

ponedjeljak

Votford - Liverpul (21.00)

TABELA: Čelsi (-2) 78, Totenhem (-2) 74, Liverpul (-1) 66, Siti (-2) 65, Junajted (-2) 64, Arsenal (-3) 60, Everton (-1), VBA (-1) 44, Sautempton (-2) 41, Bornmut 41, Lester (-1) 40, Stouk 40, Votford (-2) 40, Barnli 39, Vest Hem 39, Kristal Palas (-1) 38, Hal 34, Svonsi (-1), 31, Midlsbro (-1) 27, Sanderlend (-1) 21.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC