• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Znate li da Venger nema nijednu medalju!?

Autor mondo.rs

Iskusni francuski trener otkrio zanimljiv detalj koji će, možda, "omekšati srce" pojedinih navijača Arsenala koji su ga "uzeli na zub".

Ukoliko Arsenal trijumfuje protiv Čelsija ove subote na "Vembliju" - Venger će biti najtrofejniji trener, bar kada je u pitanju FA Kup, verovatno "najvažnije" kup takmičenje u Evropi.

On je do sada šest puta sa "tobdžijama" podizao ovaj pehar, a uoči finala, u kom njegovom timu niko ne daje velike šanse protiv prvaka Engleske Čelsija, koji se nameračio na "duplu krunu", otkrio je zanimljiv detalj baš u vezi tih trofeja, pehara, medalja...

Da li znate gde ih čuva? Nigde. Nema ih!

"Nemam nijedan trofej, medalju, ništa od toga. Uvek ih poklanjam. Pri dodeli tih medalja uvek postoji bar jedan naš čovek iz kluba, član stručnog štaba, koji nije dobio medalju, pa uvek poklonim jednom od njih. Uvek smo 'kratki' za medalju i uvek nаđemo nekog da je uzme", otkrio je Venger.

Možda će Francuz ovom pričom "smekšati" srce bar jednog navijača Arsenala koji su ljuti na njega i žele da napusti klub zbog godina "suše", ali sasvim sigurno bi to moglo da upali ukoliko ove večeri "tobdžije" osvoje trofej ovog takmičenja.

"Nemam nijedan takav suvenir kod kuće. Da dođete u moj dom - iznenadili biste se!".


Venger je sa šest trofeja u ovom takmičenju izjednačen sa Džordžom Remzijem koji je to uspeo sa Aston Vilom, a prema nekim informacijama sa Ostrva on će, bez obzira na rezultat, dobiti produžetak ugovora sa timom iz Londona na još dve sezone.

Videćemo kako će na to reagovati "frakcija" navijača koja ga želi van "Emirejtsa", ali on i za njih ima poruku nakon meseci protesta i transparenata u kom mu poručuju da odlazi.

"Neverovatno je koliko neki nemaju poštovanja i to ne može da se prihvati. Postoji razlika između kritikovanja i tretiranja ljudi na način na koji nisu zaslužili da budu tretirani. I to im nikad neću zaboraviti...", poručio je Francuz.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC