• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od Kruševca do Grbavice

Autor mondo.ba

Fudbalski klub Željezničar je na svom sajtu zvanično potvrdio da je lijevi bek Josip Projić (29) potpisao ugovor na dvije godine.

 Projić u Želji Izvor: MONDO/Samir Cacan

Projić, koji u tim sa Grbavice dolazi iz Napretka iz Kruševca, u kojem je i ponikao, je u svojoj karijeri još nastupao za Volgu NN, Jagodinu, Voždovac, Levadiakos i Honved iz Budimpešte.

“Prvi put sam u Sarajevu i na Stadionu Grbavica i utisci su fenomenalni. Drago mi je da sam postao igrač velikog kluba kakav je Željezničar, prezadovoljan sam. Jedva čekam da počnem sa treninzima i da zaigram na ovom stadionu”, rekao je Projić za zvanični sajt kluba.

Sportski direktor Aldin Čenan je naveo da je ekipa bila deficitarna pošto su, izuzimajući juniore, sezonu počeli samo sa dvojicom igrača na bekovskim pozicijama, Stevanovićem i Stanićem, i s obzirom na ambicije kluba u predstojećoj sezoni to nije dovoljan fond igrača.

"Projić je provjeren igrač sa dosta međunarodnog iskustva i njegovim dolaskom smo puno dobili. Sada trener Petrović ima širinu i na bekovskim pozicijama i na njemu je da to iskoristi što je bolje moguće" rekao je Aldin Čenan.

Željezničar se pobjedom nad Zetom iz Crne Gore plasirao u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope u kojem su za protivnika dobili AIK iz Štokholma.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC