• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda ne može da sakrije Boaćija

Autor mondo.rs

"Jedino što o zainteresovanim klubovima za Boaćija mogu da kažem je da ih je iz dana u dan sve više, što je i logično", rekao je Ivica Pavlović.

 Ričnomd Boaći može da ize iz Zvezde Izvor: MN PRESS

Učinak Ričmonda Boaćija od 25 golova na 27 utakmica, uz pet asistencija, ne prolazi neopaženo.

Centarfor Crvene zvezde koji jednostavno ne može da prestane da trese mreže od dolaska u srpski fudbal prošle zime nalazi se na listi želja dva bundesligaša.

Posle Hofenhajma, koji je još ranije izrazio interesovanje za 24-godišnjeg napadača iz Gane, javio se i Hanover, piše "Sportski žurnal".

U igri je i moskovska Lokomotiva, navodi isti list.

Ovaj sportski dnevnik ističe da Crvena zvezda neće razmatrati ponude za svog najboljeg strelca do završetka dvomeča plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope sa Krasnodarom, ali da bi potom "ponuda koja se ne odbija" mogla da dovede i do rastanka pre 31. avgusta.

Pretpostavka je da od ovoga neće biti ništa ukoliko se ekipa trenera Vladana Milojevića izbori za jesen u Evropi posle pune decenije.

Za sada je jedino sigurno da se transfer varijante neće uzimati u razmatranje pre mečeva sa Krasnodarom, u plej-ofu za Ligu Evrope.

"Jedino što o zainteresovanim klubovima za Boaćija mogu da kažem je da ih je iz dana u dan sve više, što je i logično jer postiže golove u seriji. Ričmond je srećan u Crvenoj zvezdi, trudi se maksimalno da realizuje klupske ambicije i fokusiran je na mečeve sa Krasnodarom", rekao je Boaćijev menadžer u Srbiji, Ivica Pavlović.

"U slučaju da se ostvari plasman u grupnu fazu Lige Evrope, sigurno je da će da ostane na Marakani i igra to takmičenje. U suprotnom će se razmotriti određene varijante, ali je za sada sve neizvesno. Najbitnije je da igra kako se očekuje", dodao je.

Boaći je prolećni deo sezone proveo u Crvenoj zvezdi kao pozajmljen igrač iz italijanske Latine, koja je u međuvremenu bankrotirala, tako da je napadač iz Gane imao mogućnost da kao slobodan igrač ode i u druge klubove, ali se odlučio da ostane u Beogradu i trajno se veže ugovorom za crveno-bele.

Narednu šansu da poboljša skor, Boaći ima u nedelju od 17 časova u meču 5. kola Superlige sa Bačkom. Ulaz je slobodan.

Utoliko, promenila se i pozicija Crvene zvezde, koja je sada u prilici da "debelo" unovči Boaćijev prosek od gotovo gola po utakmici, kakav dugo nije viđen u Ljutice Bogdana.

"Boaći, Kanga, Donald i Le Talek su kičma tima i nijedna ponuda za njih neće se razmatrati pre kraja kvalifikacija za Ligu Evrope, a ne znam šta bi trebalo da se dogodi da i posle toga pristanemo na transfer za nekog od njih", rekao je nedavno generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC