• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kopačka u glavu za debakl Liverpula!

Autor mondo.rs

Mančester siti ubedljiv protiv "redsa", koji su od 37. minuta igrali bez isključenog Manea.

Liverpul je na dvonedeljnu pauzu zbog kvalifikacija za Mundijal otišao u sjajnoj atmosferi, posle pobede nad Arsenalom od 4:0, ali je u nastavku premijerligaškog takmičenja doživeo još teži poraz na gostovanju Mančester sitiju - 5:0 (2:0)!

"Građani" su poveli golom Kuna Aguera u 24. minutu, povisio je Gabrijel Žezus u nadoknadi prvog poluvremena, pa u 53. minutu, a konačan rezultat postavio je Liroj Sane, koji je po ulasku sa klupe zatresao mrežu u 77. i 91. minutu.

Obostrano otvorena utakmica, sa mnogo šansi, definitivno je otišla na "vodenicu" Sitija u 37. minutu, kada je Sadio Mane izbio sam pred golmana Edersona i u nastojanju da prvi dođe do lopte udario Brazilca kopačkom u lice.

EDERSON SE IZVUKAONovi golman Mančester sitija morao je da napusti teren posle sudara sa Maneom. Sumnjalo se na prelome jagodične kosti i vilice, ali je Pep Gvardiola izjavio da se Ederson izvukao bez ozbiljne povrede.

 Iako namera da povredi protivnika nije postojala, Mane je dobio crveni karton, a još kada je Žezus pred odlazak na odmor doneo "građanima" 2:0, bilo je jasno kakav će biti konačan ishod.

Liverpulova visoko postavljena odbrana kiksirala je prilikom prvog i trećeg pogotka, kada su brzi napadači Gvardiolinog tima izmicali ofsajd zamkama, a i kod drugog gola je Žezus bio neobjašnjivo usamljen na samo pet metara od Minjolea.

Mančester siti je privremeno izbio na prvo mesto sa 10 bodova iz četiri meča, Mančester junajted pred gostovanje Stouku ima devet, dok je Liverpul trenutno peti sa sedam bodova. Ovo je izabranicima Jirgena Klopa prvi poraz u sezoni 2017/18, posle remija sa Votfordom na premijeri sezone i nakon toga pobeda nad Kristal Palasom i Arsenalom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC