• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kadeti Borca m:tel treći na super jakom turniru

Autor mondo.ba

Drugi Međunarodni rukometni turnir "Više od Igre" u Sarajevu ponovo je osvojila ekipa slovenačkog Celja, ali su odlične partije pružili mladi igrači Izviđača i banjalučkog Borca m:tel, koji su osvojili drugo i treće mjesto.

  Crveno-plavi su u borbi za bronzu savladali beogradski Partizan 20:14, dok su "skauti" iz Ljubuškog poraženi u finalu od vršnjaka iz Celja (19:16).

Peto mjesto pripalo je makedonskom Metalurgu, koji je bio bolji od hrvatske Balić-Metličić akademije (24:15), dok su sedmu poziciju na turniru osvojili rukometaši selekcije Grada Sarajeva pobjedom nad beogradskom Crvenom zvezdom (28:27).

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Milan Vukšić iz Izviđača, najbolji golman je Jernej Mlakar iz Celja, dok je as Zvezde Stefan Petrić sa 30 postignutih pogodaka osvojio titulu najboljeg strijelca.

Nagrade najboljim pojedincima i ekipa uručili su selektor "zmajeva" Bilal Šuman, legenda Borca m:tel Nebojša Golić, Gordan Muzurović, Enid Tahirović i Igor Nikolić.

Selektor BiH Šuman je naglasio tom prilikom da se u ekipama Borca m:tel i Izviđača nalaze potencijalni reprezentativci u budućnosti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC