• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branković: Po čemu je poznata Banjaluka?

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Direktor Borca m:tel Vladimir Branković potvrdio da će nastaviti saradnju sa Banjalučkom pivarom do kraja sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Podrška "Movemberu" i posjeta školama.

 Vladimir Branković: Saradnja RK Borac i Banjalučke pivare, Movember i obilazak škola u Banjaluci Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

"Velikan iz Gospodske" u petak dočekuje Kakanj u šestom kolu prvenstva i svi u taboru banjalučkog kluba očekuju nastavak pobjedničke serije uz svo uvažavanje kakanjskog tima, što su na konferenciji za štampu potvrdili trener Bojan Unčanin i srednji bek Srđan Mijatović.

U drugom dijelu press konferencije, potvrđeno je da će Banjalučka pivara do kraja sezone ostati sponzor crveno-plavim rukometašima.

"Banjaluka je poznata po Rukometnom klubu Borac, 'Nektar' pivu i ajvaru iz 'Vitaminke', pa smo produžili saradnju sa Banjalučkom pivarom i to na obostrano zadovoljstvo. To je bilo potpuno logično jer je saradnja dala rezultate i naši uspjesi su dio ove društveno-odgovorne kompanije", rekao je Branković.

Portparol Banjalučke pivare Milka Stanivuković je pojasnila da se kompanija trudi da podržava sve sportske klubove koji su značajni za našu lokalnu zajednicu.

"RK Borac je bez sumnje sportski ambasador i utiče na razvoj ne samo naše lokalne zajednice već i šire. Produžetak saradnje dva banjalučka brenda treba da bude podsticaj i 'vjetar u leđa' za nove uspjehe", dodala je Stanivukovićeva.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

"MOVEMBER" I OBILAZAK ŠKOLA U BANJALUCI

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Direktor crveno-plavih potvrdio je i da će rukometaši Borca m:tel u novembru puštati brkove i pridružiti se planetarnom pokretu "Movember" u cilju podizanja svijesti o malignim bolestima kod "jačeg pola".

"Igrači su odlučili da puštaju brkove i time su se pridružili milionima muškaraca u svijetu, koji podižu svijest o malignim bolestima. Probaćemo da skupimo novčana sredstva i uplatimo u fond za borbu protiv tih bolesti. Osim 'Movembera', obišli smo i nekoliko osnovnih škola, gdje smo ponovo održali časove djeci četvrtih, petih i šestih razreda. Pokušavamo da od malih nogu edukujemo klince da dolaze u dvoranu 'Borik'. To će nam biti standard prije svakog meča, ne samo u Banjaluci, već i u Čelincu, Kotor Varoši ili Prnjavoru".

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jovana

Jadan on,misli da je neka faca...Ponaša se kao da je Bogom dat...

Bema

Poznati smo po beminim cipelama i spomeniku za Melaniju

Boks

Prije neki dan si se slikao sa Benesom.Sram te bilo

Mila

Ovako nešto treba podržati.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC