• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alimpijević: CSKA nam ubio samopouzdanje

Autor mondo.rs

Trener Zvezde traži od igrača da se posle ubedljivog poraza podignu za Olimpijakos i što je još važnije za Zadar.

 Alimpijević: CSKA nam ubio samopouzdanje Izvor: MN PRESS

Crveno-beli u duelu sa CSKA nisu uspeli da sprovedu u delo gotovo ništa od svojih zamisli i doživeli su daleko najubedljiviji poraz ove sezone - 59:85.

"Ubili su naše samopouzdanje ogromnom agresivnošću u prvom poluvremenu. Večeras smo mogli da vidimo tim koji će gotovo izvesno igrati na Fajnal foru. Jednostavno, imate ekipu koja Teodosića zameni Rodrigezom i onda shvatite da tu nema nekog velikog minusa", rekao je posle meča trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević.

Mladi stručnjak ističe da su problemi bili veći u napadu, nego u odbrani.

"Igrali smo onoliko koliko smo mogli, ali video se i preveliki respekt prema ekipi CSKA. Nema spora, oni to zaslužuju, ali to je uticalo na naše samopouzdanje, gde smo promašili 10 slobodnih bacanja, 20 trojki, ne znam ni sam koliko šuteva za dva poena... Imali smo 17 ofanzivnih skokova, ali posle toga nismo mogli da uđemo u realizaciju".

Zvezda nije jedina koja je u sedmom kolu Evrolige ubedljivo izgubila, ali postavlja se pitanje da li će se ovakav poraz - treći zaredom u ovom takmičenju - odraziti na naredne mečeve.

"Moramo da izađemo iz loše serije i da se podignemo onako kako smo to znali da uradimo do sada. Posle Olimpijakosa nas očekuje gostovanje u Zadru, u nama prioritetnoj ABA ligi".


Alimpijević se zahvalio navijačima na podršci, naglasivši da mu je žao što su bili svedoci "ovako lošeg našeg dana".

Upitan ko snosi odgovornost za "minus 26", igrači ili stručni štab zbog bezidejnosti u igri, Alimpijević je odgovorio da je nemoguće da ekipa "ima akcije protiv Barselone i Makabija", a nema ih kada izgubi od Bamberga.

"Šut nam večeras nije 'radio', ali zaista mislim da smo naspram sebe imali vrhunskog protivnika, jednog od glavnih kandidata za osvajanje Evrolige. Pored toga jesmo odigrali slabu utakmicu i imali loš dan. Za promašen zicer ili trojku kada ostanete sami, nije uvek kriv protivnik".

Crvena zvezda - CSKA 59:85, Evroliga 2017
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC