• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kantona rekao ono što SVI misle o Nejmaru

Autor mondo.rs

Na stranu ogroman novac, koji je već posedovao...

Priče i tekstovi o lošoj adaptaciji Nejmara u Pari Sen Žermenu, koji su ga i rasplakali prošle nedelje, uvek se svode na osnovno pitanje - zašto mu je uopšte bilo potrebno da se sa najvišeg nivoa spušta na niži takmičarski stepenik?

Novac i vrtoglava plata od više od tri miliona evra mesečno su izuzetno jak faktor za njegovu selidbu u Francusku, ali da li je baš to prevagnulo? U Barseloni nije zarađivao toliko, ali 12 miliona evra po sezoni sigurno nije malo.

U Pari Sen Žermenu je gazda tima, ima pravo da diže frku oko izvođenja penala, oko trenera Unai Emerija i ko zna čega još. Ali, da li je i to dovoljan razlog da napusti ekipu koja je s njim u sastavu igrala i najlepši fudbal?

Ova pitanja i sva slična ne zbunjuju samo javnost, već i ljude iz sporta. Legenda francuskog fudbala i Mančester junajteda Erik Kantona zato je naglas pitao ono što svi misle. U svom stilu, on je izjavio za "Yahoo sport":

"Kada imate 25 godina i igrate za Barselonu i reprezentaciju Brazila, zapitate se malo zašto bi prešli u Francusku, da igrate protiv Gengana ili Amijena?".



Ova izjava čuvenog Kantone nastavila je polemiku u španskim medijima, koji su prethodnih dana otkrili da je Nejmar u finišu svog transfera u PSŽ zatražio od čelnika Barselone da obustave transfer, jer se navodno predomislio u poslednjem trenutku.

Prema pisanju "Marke"; oni nisu hteli ni da razmatraju taj potez, već su ga kaznili rastankom i odlaskom u Pariz.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC