• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGRAČI ZVEZDE: Bilo je i jačih od CSKA

Autor mondo.rs

Crveno-beli veruju da posle Krasnodara mogu da eliminišu još jedan ruski klub ove sezone u Ligi Evrope.

Crvena zvezda po drugi put ove sezone za rivala ima ruski klub. U kvalifikacijama za Ligu Evrope već je eliminisan Krasnodar, a u šesnaestini finala čeka je dvomeč sa moskovskim CSKA.

Gledajući stanje na tabeli ruskog šampionata, crveno-beli mogu da budu zadovoljni, jer su "armejci" posle 20 utakmica lošije plasirani od Krasnodara, doduše zaostaju samo bod, ali dobro je poznato o kakvom klubu se radi.

CSKA je godinama unazad redovan učesnik Lige šampiona, a i ove sezone u Ligu Evrope stiže kao trećeplasiran u grupi elitnijeg takmičenja, gde se našao iza Mančester junajteda i Bazela, ali ispred Benfike.

Izabranici Vladana Milojevića, ipak, nisu uplašeni uoči mečeva koji će biti igrani 13. i 21. februara, prvo u Beogradu, a zatim i Moskvi.

Anketa

Zvezdaši, da li ste zadovoljni žrebom?

  • Da, prolazimo!

    28.24% (24)

  • Uf, biće teško ali imamo šanse

    55.29% (47)

  • Ispadamo sigurno

    16.47% (14)


"Mogli smo da izvučemo i težeg protivnika, ali i lakšeg. Raduje me što idemo u Rusiju, pravoslavnu državu i što ćemo sigurno tamo da imamo podršku naših navijača. Vrlo bitan faktor je što je njima, kao i nama, tada pauza u prvenstvu. Prema mom mišljenju šanse su pola-pola. Nadam se da, posle Krasnodara, možemo da izbacimo još jedan ruski klub. Oni jesu mnogo finansijski moćniji od nas, ali pokazali smo mnogo puta da novac ne igra glavnu ulogu, već srce i duša, kao i kvalitet na terenu. Verujem da naša ekipa to ima", izjavio je Vujadin Savić posle žreba.

Zreb za #uefaeuropaleague #zvezda #cska

A post shared by MONDO (@mondoportal) on


Aleksandru Pešiću nije se ispunila želja da Zvezda za rivala dobije Atalantu, u kojoj je prošle sezone bio na pozajmici, ali je zadovoljan i Moskovljanima.

"Lično sam priželjkivao da dobijemo Atalantu, moj bivši klub, a posle njih sam imao samo želju da to bude ekipa koja isto počinje prvenstvo kada i mi, da ne bude tim koji je u jeku sezone. Po tome nam CSKA odgovara, njihova prolećna polusezona kreće tek 4. marta. Na njihovom terenu će nam sigurno niska temperatura biti veliki problem, oni su navikli na takve uslove, ali mi se spremamo na isti način, dajemo sve od sebe u kakvim god uslovima da radimo i igramo", istakao je napadač crveno-belih.

Golman Milan Borjan smatra da su šanse 50:50 odsto.

"Nisam imao posebnu želju za ovaj žreb. Mislim da smo mogli da dobijemo i mnogo težeg protivnika, ali i CSKA je izuzetno dobar rival. Pripremićemo se najbolje što možemo, daćemo svoj maksimum da pobedimo i da donesemo radost svojim navijačima. Nećemo se obazirati na vremenske uslove, na teren i sve druge sporedne stvari. Kod nas pritisak ne postoji, u svakoj utakmici idemo na tri boda. Ko se bude bolje spremio u zimskom periodu i ko bude bolje psihološki pripremljen odneće pobedu. Za sada bih rekao da su šanse 50:50", ocenio je Borjan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC