• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Možemo napraviti dobar posao!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Naravno da će nam cilj biti plasman na naredno Evropsko prvenstvo", rekao je Robert Prosinečki, od danas selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

 Robert Prosinečki, selektor BiH, možemo puno Izvor: MN PRESS

Robert Prosinečki novi je selektor BiH!

Jednoglasnom odlukom članova Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH izabrani su danas selektor Prosinečki, ali i njegovi saradnici u stručnom štabu Gordan Ciprić, Dragan Spasić, Elvir Rahimić i trener golmana Kenan Hasagić.

Po prvi put od kako se biraju selektori BiH u slučaju Prosinečkog, ispunjen je uslov da selektor sam bira saradnike u stručnom štabu.

"To je normalna stvar. I moj uslov bio je normalan, da radim s ljudima s kojima mislim da to mogu najbolje. Lako smo se dogovorili i to mi je, kako sam rekao, drago. Bosna i Hercegovina ima dobru ekipu i možemo napraviti puno. Naravno da će nam cilj biti plasman na naredno Evropsko prvenstvo", kazao je Prosinečki, te dodao:

"Molim vas, ako možemo na ovome završiti današnji razgovor jer čekam da mi zvanično čelnici Saveza jave da sam selektor. Vidio sam iz medija, čuo od vas, ali za detaljniji razgovor sačekajmo, molim vas, da me službeno kontaktiraju i da počnemo službenu saradnju", prenijela je agencija "Anadolija".

Mandat Prosinečkog i njegovog stručnog štaba biće dvije godine s jednim i jasnim ciljem, plasmanom na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC