• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan krenuo: Nema Evertona, Stojković je tu

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za drugi deo sezone. Everton Luiz nije došao, tu su Tavamba i Vladimir Stojković. Nekolicina tinejdžera opet uz prvi tim. "Ne mogu da zamislim da neko vas može da pobedi" - Milorad Vučelić igračima.

 Partizan krenuo: Nema Evertona, Stojković je tu Izvor: MONDO/V. Sukdolak
Izvor: MONDO/V. Sukdolak

Fudbaleri Partizana okupili su se u petak prvi put u 2018. godini i zvanično počeli pripreme za drugi deo sezone.

Na spisku trenera Miroslava Đukića našlo se 34 imena. Na spisku je i Everton Luiz, koji, za sada, odbija da produži ugovor sa Partizanom, iako su mu ponuđeni bolji uslovi. Novinarima je rečeno da će se on "pridružiti ekipi narednih dana".

Đukić je bio kratak u obraćanju igračima koji su se ponovo okupili posle pauze: "Nalazimo se u Partizanu i sve što je prošlost - zaboravlja se, iako je bilo prelepo. Mi moramo da živimo od budućnosti. Znam da će ova ekipa dati sve od sebe da ostvari ciljeve koji su pred nju postavljeni".

Predsednik Partizana Milorad Vučelić bio je opširniji:

"Dragi partizanovci, ukoliko budete pobeđivali, bićemo srećni. I vi i mi. Dragi momci, sreća Partizana je u vašm rukama. Vi ste šampioni ove zemlje, vi branite Kup Srbije i uz to učestvujete u evropskom takmičenju, koje ste isto tako zaslužili. Vi branite trofeje, a ja kad vas vidim, pošto vas sve znam, vi meni izgledate nepobedivo. Prosto, ne mogu da zamislim ko vas može da pobedi! Molim vas da u svakom trenutku budete svesni za koji klub igrate. Što reče Duško Radović: 'Za druge se navija, Partizan se voli'. Nemojte unapred posezati za izgovorom da ćete biti umorni zbog učešća u tri takmičenja, jer ove pripreme i služe da ne budete umorni. Trenirajte vredno i predano. Želim vam mnogo pobeda!".


Partizanovi klinci čekaju šansu

Mladi "lavovi" pucaju od snage, Saša Ilić odlično



EVO SPISKA:

Izvor: MONDO/V. Sukdolak





- PRELAZNI ROK -

OTIŠLI: Mohamed el Munir, Petar Đuričković, Saša Marjanović, Lazar Ćirković, Alen Stevanović, golman Filjip Kljajić (pozajmica)...

DOŠLI: Slobodan Urošević (bek, kruševački Napredak)

Fudbaleri Partizana treniraće u Beogradu do 24. januara, kada će se presiliti na Kipar gde ostaju do 9. februara. Prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni Partizan igra 15. februara u Beogradu protiv Viktorije Plzenj u šesnaestini finala Lige Evrope.

Partizan testiraju Česi, Poljaci, Ukrajinci...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC