• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda na Kipru, trojica otpala

Autor mondo.rs

Trener Vladan Milojević odlučio je da na prvu fazu zimskih priprema povede 32 igrača.

 FK Crvena zvezda pripreme na Kipru Izvor: MN PRESS

Ekipa Crvene zvezde u nedelju rano ujutru leti za Kipar, gde će u narednih nedelju dana primarno raditi na sticanju kondicije i neće odigrati nijedan prijateljski meč.

Od fudbalera koji su u utorak bili na prozivci, u avionu će biti njih 32, svi osim Ze Markosa, koji je pozajmljen Radu, omladinca Alekse Terzića (pozajmljen Grafičaru) i Filipa Bajinovića.

Mladi zadnji vezni letos je na stadion "Rajko Mitić" stigao iz Rada, ali u jakoj konkurenciji nije uspeo da se nametne, pa mu Zvezda traži klub u kome će tokom proleća imati priliku da igra.

Nezvanično, pominje se povratak Bainovića na Banjicu, a nešto konkretnije trebalo bi da se zna od ponedeljka.

U poznatoj bazi crveno-belih u Pafosu pripremaće se: Damir Kahriman, Milan Borjan, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Filip Stojković, Vujadin Savić, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Milan Rodić, Srđan Babić, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Nenad Milijaš, Mičel Donald, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Ričmond Boaći, Branko Jovičić, Gelor Kanga, Milan Pavkov, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić, El Fardu Ben, Stefan Hajdin, Dejan Joveljić, Luka Ilić, Ivan Ilić, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković.

Posle povratka sa Kipra i kratkog predaha u Beogradu, sledi završni deo priprema u Antaliji (26. januar - 8. februar), gde će se crveno-beli sastati sa beloruskim Dinamom iz Bresta, ruskim Amkarom, mađarskim Ujpeštom i u generalnoj probi sa slavnim Zenitom iz Sankt Peterburga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC