• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda kruta bez Kange

Autor mondo.rs

Crveno-beli bez Kange i Boaćija pružili dobru igru protiv Amkara, ali je problem ipak postojao. I to u organizaciji igre.

 Crvena zvezda Amkar 1:1 pripreme Izvor: MN PRESS

/Od izveštača MONDA sa priprema Zvezde u Turskoj/

Možda i ranije nego što se očekivalo, nagoveštena je startna postava Crvene zvezde za utakmicu sa moskovskim CSKA, 13. februara u Beogradu: Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Rodić - Donal, Jovičić - Ben, Krstičić, Radonjić - Pešić.

To je tim koji je istrčao na teren protiv Amkara u trećoj proveri crveno-belih na pripremama u Antaliji.

Utakmica je završena remijem 1:1, ali mnogo bitnije od samog rezultata je to što među igračima Zvezde nije bilo Gelora Kange i Ričmonda Boaćija.

Kao što smo najavili u utorak, prvog očekuje put u Prag gde bi trebalo da potpiše za Spartu, dok je i dalje neizvesno kuda će, najbolji strelac tima.

Navodno, trenutno je najbliži Stouku, a hoće li i završiti u Engleskoj saznaćemo do večeras, jer u ponoć ističe prelazni rok u najjačim evropskim ligama.

Bez dvojice Afrikanaca, posebno Kange u veznom redu, igra crveno-belih izgubila je na kreativnosti i prodornosti. Čvrsti Rusi uspešno su držali bedem i neutralisali sve napade, ali su poklekli posle kornera u 30. minutu, kada je Milan Rodić lepim udarcem u dalji ugao krunisao sjajnu akciju započetu centaršutom Radonjića iz ugla. Le Talek je sa prve stative glavom prebacio loptu na drugu, tamo je Ben vratio do Donalda, a Holanđanin odložio za Rodića.

Iako su gosti brzo stigli do izjednačenja, samo tri minuta kasnije, posle dobrog prodora Komolova i pogotka Filipa Budkovskog, igra Zvezde u defanzivi veći deo utakmice delovala je prilično sigurno.

Vremena za uigravanje ima još dovoljno, ali ono što je potrebno crveno-belima je da koliko već danas dovedu novog kreativca, jer se Nenad Krstičić mnogo bolje snalazi povučenije nego na poziciji "desetke".

Hoće li to biti Danijel Aleksić iz Sent Galena, saznaćemo uskoro...

U drugom poluvremenu Vladan Milojević je promenio postavku sa 4-2-3-1 na 4-4-2 i pomerio Krstičića iz sredine uz desnu aut-liniju, a Bena dodao Pešiću pred protivničkim golom, međutim, to nije uticalo da Zvezda postigne još neki gol ili stvori veće šanse za tako nešto.

Crveno-beli će u sredu od 15 časova imati još jednu utakmicu, kada će trenuno slabija postava dobiti priliku da se nametne u duelu sa makedonskim Sileksom.

Do kraja boravka u Antaliji zakazane su i utakmice protiv Ujpešta (4. februar) i Zenita (7. februara).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC