• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković: Vratiću se!

Autor mondo.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je da je imao manji zahvat na ruci i poručio: "Nedostaje mi takmičenje, to je u mojoj krvi. Djeluje mi da je poslije intervencije bolje i da sam na dobrom putu ka oporavku".

Da li će se Novak Đoković vratiti na stare staze uspjeha, ponovo jurišati i osvajati turnire i prvo mjesto?

Sudeći prema njegovoj najnovijoj izjavi - hoće!

Naq svojim društvenim mrežama, Đoković je potvrdio da je bio na operaciji zbog problema koje ima sa laktom i izrazio nadu se da će uspjeti da se oporavi.

"Dugujem vam neke vijesti o mom oporavku. Borim se sa ovom povredom već dvije godine i tokom tog perioda sam vidio mnoge ljekare. Istina, imali su različita mišljenja, dijagnoze i prijedloge. Nije mi bilo lako da izaberem put kojim da idem. Šest mjeseci prošle sezone sam se nadao da ću se u potpunosti oporaviti, ali nažalost i dalje osjećam bol. Nedostaje mi takmičenje, to je u mojoj krvi i morao sam da pokušam u Melburnu", naveo je Novak.

U Australiji je igrao pod bolovima i morao je nešto da "presječe".

"Po završetku Australijen opena sam sa mojim timom dogovorio da ću pokušati druge opcije. Prije par dana sam prihvatio da uradim malu medicinsku intervenciju na laktu. Djeluje mi da sam sada na dobrom putu ka potpunom oporavku. Ovo je pravo putovanje, mnogo učim i zahvalan sam na tome. Oduvijek sam vodio računa o svom tijelu i to me je nagradilo sjajnim godinama sa mnogo uspjeha. Pozitivan sam i uzbuđen zbog svega i nadam se da ću se uskoro vratiti na teren. Obavještavaću vas, hvala što me bodrite", poručio je Đoković.

Hey guys, I owe you some news about my recovery. I’ve been carrying this injury for the past two years, and during this time I’ve been seeing many doctors. Truth be told, there were many different opinions, different diagnoses, different suggestions... It was not easy for me to choose which way to go and what to do. I took 6 months off last season hoping to come back fully recovered, but unfortunately I still felt pain. I really missed competing, it’s in my blood and I had to give it a try on AO. Anyhow, I agreed with my team that I would try different methods after I finish in Australia and a few days ago I accepted to do a small medical intervention on my elbow. It seems like I am on the good road now to full recovery. It’s quite a journey this one, I have to say. I’m learning a lot and for that I’m grateful. I’ve always taken care of my body and looked for the most natural ways to heal, and my body has rewarded me with some incredible years on tour. I am super positive and excited to follow my recovery through so I can come back to the place I love the most. The court. I’ll keep you posted and thanks for cheering me on!

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC