• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uspjela „generalka“ Borca (FOTO)

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac savladao je u nedjelju ekipu Metalegea BSI rezultatom 3:0 (2:0) na generalnoj probi pred nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Borac - Metalege BSI 3:0  Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Crveno-plavi su uspješno apsolvirali „generalku“ pred nastavak sezone u prvenstvu. 

POVEZANE VIJESTI

Banjalučani su u nedjelju na pomoćnom terenu kraj Gradskog stadiona nadigrali jajačke „kraljeve“ i slavili sigurnu i ubjedljivu pobjedu.

Izabranici Igora Jankovića su dominirali, stvarali šanse ali su tek u finišu prvog poluvremena slomili otpor gostiju iz Jajca pogocima Mahira Karića i Petra Kunića u 39. i 42. minutu, da bi u nastavku „ovjerili“ trijumf golom iskusnog Bojana Puzigaće u 58. minutu.

Ono što najviše raduje sve navijače crveno-plavih je dobra saradnja u napadu između Kunića i Karića, ali i Armina Mahovića, koji je bio asistent, dok je treći gol Puzigaće stigao poslije kornera i gužve u kaznenom prostoru.

Djelimično zadovoljan prikazanom igrom, ali i kompletnim pripremama bio je i strateg crveno-plavih Igor Janković.

„Cijele pripreme kad se sabere i oduzme smo kvalitetno odradili, bilo je i dobrih i loših momenata, baš kao i na današnjoj utakmici. U prvom dijelu je bilo više dobrih situacija do golova, ali malo nervoza i pritisak zbog skorog početka prvenstva su doprinijeli i do nekih malih grešaka. To se na takmičarskim mečevima ne smije dešavati. Korektno smo odigrali, u nastavku su priliku dobili svi igrači da vidimo na koga možemo ozbiljno da računamo za veću minutažu. Sve nam je jasno i mislim da spremni dočekujemo nastavak šampionata“, izjavio je trener Borca, ali nije želio da ocjenjuje novajlije u dresu banjalučkog tima.

„Ocjene će doći kad se završi drugi dio sezone“, istakao je Janković i osvrnuo se na prvu proljećnu utakmicu protiv Radnika u Bijeljini narednog vikenda.

„Očekuje nas borbena utakmica, i nama i njima jako važna koja će biti igrana po teškom terenu. Vjerujem da smo spremni i spretni da u Bijeljini napravimo dobar rezultat“.

Defanzivac Banjalučana Branko Ojdanić je apostrofirao da su cjelokupne pripreme odrađene na visokom nivou u Medulinu, gdje su crveno-plavi imali odlične uslove.

„Dobro smo i odigrali sve utakmice na visokom nivou, izuzeci su padovi na nekim mečevima od 10 ili 15 minuta, ali generalno mislim da smo se publici predstavili u dobrom svjetlu. Baš kao i danas jer je uvijek lijepo kad pobijedite. Sada nam slijedi Radnik i svjesni smo da nas očekuje težak teren i težak protivnik, ali nadamo se da ćemo sve prebroditi uz volju, htijenje i zajedništvo i da ćemo izboriti što povoljniji rezultat“, rekao je Ojdanić.

BORAC: Savatović, Radulović, Janičić, Puzigaća, Zekanović, Burazor, Danilović, Karić, Mahović, Veselinović, Kunić. Trener: Igor Janković.

Rezervni igrači: Vukliš, Pilić, Zarić, Glišić, Ojdanić, Pašagić, Bunić, Majkić, Dujaković, Žeravica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC