• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV ZVEZDE: Koga na klupu?

Autor mondo.rs

Vladan Milojević pred teškim odlukama.

Ben ili Srnić? Boaći ili Pešić?

Pisali smo već da će Vladan Milojević imati "slatke muke" u izboru tima za nastavak sezone, a došlo je vreme da trener Crvene zvezde izabere startnu postavu za prvu takmičarsku utakmicu u 2018. godini. 

U utorak od 18 časova na stadionu Rajko Mitić gostuje moskovski CSKA u prvom duelu šesnaestine finala Lige Evrope. 

Svi igrači su spremni, tako da će biti vrlo zanimljivo videti koga će Milojević odlučiti da ostavi na klupi.

Dok je na golu neprikosnoven Milan Borjan, a odbrambena četvorka uglavnom u istom sastavu igrala evropske mečeve pre zimske pauze - Filip Stojković, Vujadin Savić, Damijen Le Talek, Milan Rodić - dileme su u veznom redu i napadu.

Gotovo svi koji su iz ličnog iskustva pričali o snazi Moskovljana, istakli su da crveno-bele očekuje žestoka borba na sredini terena, gde je glavni motor "Armejaca" - Aleksandar Golovin. 

Iako je Milojević najavio da će njegov tim igrati napadački, moguće je da se u startnoj postavi nađu čak trojica defanzivnih vezista, od kojih bi Nenad Krstičić trebalo da bude nešto istureniji, a iza njega Mičel Donald i Branko Jovičić

Zvezda je tokom pripremnih mečeva uvežbavala pritisak na protivnika već u početnoj fazi organizacije napada, a to znači i brze akcije po oduzimanju lopte, koje najviše prijaju Nemanji Radonjiću. Za očekivati je da se on nađe na levom krilu, ali je i veliko pitanje ko će igrati desno. Da li novajlija El Fardu Ben ili provereni Slavoljub Srnić

Srnić se dokazao kao čovek zadatka, spreman da ispuni svaku zamisao trenera Milojevića ili bar "pogine" u nameri da to učini. Poverenje je zaslužio i zbog pogotka Kelnu, koji je Zvezdi "overio" plasman u šesnaestinu finala. 

Benu u prilog ide brzina, ali reprezentativac Komorskih ostrva još nema takmičarski nastup u crveno-belom dresu, a ima dugu pauzu dok je bio član Olimpijakosa. Poznato je da Milojević više voli spremnijeg igrača od potencijalno kvalitetnijeg, pa je moguće da šansu pre dobije Srnić.

Ista situacija je i u napadu, pošto je Ričmond Boaći pauzirao sa treninzima nedelju dana zbog povrede lista, dok je Aleksandar Pešić iz predostrožnosti propustio "generalku" protiv Zenita. Boaći se vratio treninzima tokom vikenda, međutim, pitanje je da li će biti u startnoj postavi ili na klupi.

Pošto Vladan Milojević redovno ističe da pred svaku utakmicu ima dilemu oko sastava tima, ostaje nam samo da nagađamo kojih 11 igrača će u utorak od 18 časova predstavljati Crvenu zvezdu protiv CSKA Moskve. 

Pa, da probamo: Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Rodić - Jovičić, Donald - Srnić, Krstičić, Radonjić - Pešić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC