• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Krupa nas pobijedila bez šuta na gol

Autor mondo.ba

Trener Borca Igor Janković ocijenio da Borac nije imao sreće u derbiju koji je izgubio od Krupe. Slobodan Starčević čestitao svojim igračima na plasmanu u Ligu za prvaka.

 PLBIH Borac - Krupa 0-1 izjave Igor janković Slobodan Starčević Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Šef struke banjalučkog Borca poslije poraza 0:1 od Krupe nije krio razočarenje.

Fudbaleri Borca i Krupe odigrali su borben, ali ne i previše sadržajan meč, što je i razumljivo s obzirom na katastrofalan teren na Gradskom stadionu u Banjaluci. 

Krupa je na kraju pogotkom Marjanovića poslije greške odbrane i golmana Borca stigla do gola i pobjede kojom je obezbijedila Ligu za prvaka, dok je Borac ostao daleko od vodeće šestorke.

"Teško je bilo šta reći nakon ovako odigrane utkamice. Uslovi su bili takvi kakvi jesu, obje ekipe su se prilagođavale. Mislim da Borac nije zaslužio da izgubi. Ekipa Krupe, uz dužno poštovanje, osim te greške našeg golmana nisu imali šut na gol. Mislim da je i jedna i druga ekipa željela pobjedu, možda smo mi bili u nekim momentima bliže golu, ali Borac kroz ovaj cijeli period utakmica nema ni sreće. Ne znam šta da kažem, nije jednostavno izgubiti ovakvu utakmicu. Pokušaćemo se konsolidovati i da u narednom dijelu prvenstva zabilježimo pobjedu i skupljamo bodove za ono što nam slijedi, a to je borba za opstanak. Mislim da Borac neće dozvoliti sebi da uđe u jednu težu situaciju, ali kada se ovako gube utakmice teško je bilo šta prognozirati“, rekao je Janković poslije meča.

Borac dva kola prije kraja regularnog dijela prvenstva zaostaje četiri boda za šestoplasiranim Radnikom, a slijede mu dueli sa Slobodom i Zrinjskim.

"Ne znam s čim smo se pomirili, a sa čim nismo. Borac je danas izgledao zrelo na terenu, odigrao jednu taktički dobru utakmicu. Nismo se pomirili ništa dok god postoje teoretske šanse, ali stvarno nam je Fortuna okrenula leđa. Bez upućenog šuta protivnika, sami sebi damo gol, šta reći poslije toga“, dodao je Janković.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Na drugoj strani trener Krupe Slobodan Starčević imao je razlog da čestita svojim igračima na uspješno ostvarenom cilju – plasmanu u Ligu za prvaka.

"Hvala domaćinu koji je omogućio da imamo kakav-takav teren. Znamo kakve su slike juče išle po medijima, a oni su uspjeli da na najbolji mogući način da dovedu u funkciju. Hvala i navijačima jednog i drugog kluba koji su navijali za svoje timove. Čestitao bih igračima koji su izašli na teren i u vanljudskim uslovima odigrali intenzivnu i zanimljivu utakmicu. Na kraju čestitke mojim igračima koji su iskoristili grešku, za koju smo znali da će se desiti na ovakvom terenu, iskoristili priliku, dali gol i ušli u Ligu za prvaka. Kroz taj rezultat ostvarili smo naš cilj, obezbijedili opstanak i vraćamo se našoj filozofiji podržavanje razvoja mladih igrača", poručio je Starčević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC