• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slišković: Zrinjski ruši tradiciju u Banjaluci

Autor mondo.ba

Šef struke Zrinjskog Blaž Slišković svjestan je da "plemići" nisu slavili u Banjaluci od 2009. godine i vjeruje da će u srijedu biti srušena ta neugodna tradicija za Mostarce.

 Borac - Zrinjski, najava, Blaž Slišković Izvor: Samir Cacan/MONDO

Blaž Slišković će u srijedu na banjalučkom Gradskom stadionu pokušati da dođe do pobjede nad Borcem u 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine kako bi Mostarci ostali lideri na tabeli pred cijepanje šampionata na Ligu za šampiona i Ligu za opstanak.

Osim toga, mostarski tim će biti motivisan da prekine neugodnu tradiciju po kojoj je na posljednjih sedam utakmica u Banjaluci upisao poraze.

''S obzirom na taj podatak, može se reći da kad Borac igra kući sa Zrinjskim da ima određenu psihološku prednost, ali mi u ovom trenutku imamo kvalitetnu seriju od tri pobjede. Ohrabruje i zadnja utakmica sa Željezničarom gdje smo uz kvalitet pokazali volju i želju za pobjedom. Ako tako bude u Banjaluci, možemo očekivati da srušimo tu tradiciju protiv Borca'', izjavio je popularni Baka, a prenose hercegovački mediji.

Slišković protiv izabranika Igora Jankovića neće moći da računa na "kartonirane" Kenana Pirića i Advana Kadušića, ali je cilj osvajanje sva tri boda.

"U slučaju da završimo drugi imali bi jako težak raspored u posljednja četiri kola u doigravanju za šampiona. Da bismo to izbjegli, pokušaćemo u Banjaluci osvojiti sva tri boda jer bi nam puno značilo da startujemo s prve pozicije i da dvije prve utakmice u Ligi za prvaka igramo kod kuće", naglasio je trener aktuelnog šampiona BiH.

Meč između Borca i Zrinjskog na Gradskom stadionu u Banjaluci igra se u srijedu od 15 časova, a sudiće ga Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Realno...!

Zrinjski kao lider tabele i klub koji je jaci od krupe ,sve sem pobjede je katastrofa za 1 na tabeli. Nadamo se da nece ali.......! BL

Gradsko_dijete_sLausa

E neces

Vultures

Kad moze Krupa, moze i Zrinjski....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC