• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik Budućnosti: Igraćemo Evroligu

Autor mondo.rs

Nakon što je u medijima objavljeno da je nastup novog šampiona ABA lige u Evroligi upitan, jer dvorana "Morača" u Podgorici ne ispunjava kriterije, Dragan Bokan poručuje: "Ispunićemo sve uslove, imaćemo najjači tim u istoriji!".

 Predsednik Budućnosti: Igraćemo Evroligu Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Budućnost zasluženo je novi šampion regionalne lige, prvi put u svojoj istoriji. Osvajanje šampionskog prstena automatski znači i plasman u Evroligu.

Međutim, pre četvrte utakmice finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde, a i posle nje, pojavile su se razne informacije o tome da Budućnost neće moći da igra Evroligu, jer dvorana "Morača" u Podgorici u kojoj je domaćin ne ispunjava uslove.

Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan u izjavi za Televiziju Crne Gore kategorički poručuje:

"Košarkaški klub Budućnost biće deo evropske košarkaške elite".

On je za RTCG rekao da "nema tih uslova koje Budućnost, grad i Crna Gora ne mogu da ispune" kako bi klub od iduće sezone igra u društvu evropskih velikana.

"Sve je u rukama KK Budućnost, Podgorice i Crne Gore. Prema tome, što se tiče kapaciteta 'Morače' - rešiva je stvar, što se tiče ostalih uslova - rešiva je stvar, što se tiče finansija kluba - i to je rešiva stvar, što se tiče garancija prvoklasnih banaka - i za to imamo rešenje. Siguran sam da će Podgorci biti potrebna najbolja moguća organizacija", rekao je Bokan.

Najavio je i stvaranje ekipe koja odavno nije viđena na ovom prostoru.

"Ako Budućnost želi da igra Evroligu treba da ima respektabilan tim i siguran sam da će ga imati i siguran sam da će KK Budućnost možda sledeće sezone imati najjači tim u istoriji", naglasio je Bokan, koji ne zvanično slovi i za velikog kandidata za mnovog gradonačelnika Podgorice ispred Demokratske partije socijalista (lokalni izbori su 27. maja).

Bokan je rekao i da je zakazan sastanak sa čelnicima Evrolige.

"Ne želim da otkrivam detalje razgovora sa Evroligom jer znam da će se zloupotrebljavati i želim da budem jako precizan i oprezan. Javnost će biti blagovremeno informisana. Sve ide kako treba", dodao je Bokan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC