• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GOLČINA Luke Jovića, za finale Kupa!

Autor mondo.rs

Srpski napadač u fantastičnoj formi - vodi svog trenera Nika Kovača na megdan Bajernu, njegovom budućem klubu. I to na kakav način...

Luka Jović je u neverovatnoj formi!

Mladi napadač je postigao svoj peti gol u poslednjih šest utakmica za Frankfurt - ukupno devet ima u svim takmičenjima - no, ovaj večerašnji je svakako najvažniji pošto je njime Ajntraht izborio finale Kupa Nemačke.

Jović je bio strelac jedinog pogotka u 75. minutu kada je posle kornera skočio i PETOM smestio u mrežu Šalkea, a potom otrčao do korner zastavice da proslavi!

ŠALKE - FRANKFURT 0:1 (0:0)



Njegova ekipa ostala je do kraja meča sa desetoricom pošto je iskusni Želson Fernandez dobio direktan crveni karton, ali je Frankfurt uspeo da se odbrani i da potvrdi finale, uprkos opasnim napadima tima iz Gelzenkirhena.

Rival Frankfurtu, koji je i prošle godine igrao u finalu, biće Bajern iz Minhena za mesec dana, 19. maja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Biće to ujedno i poslednji meč Nika Kovača na klupi Frankfurta pre nego što preuzme upravo Bajern iz Minhena. Odluka Bavaraca da saopšte odluku o angažovanju Kovača neodoljivo podseća na detalj iz sezone 2012/13 kada su objavili da Mario Gece postaje njihov fudbaler neposredno pred finale Lige šampiona sa Borusijom iz Dortmunda.

Bajern je prethodno u polufinalu "urnisao" Bajer Leverkuzen 6:2 i boriće se tako za duplu, možda i triplu krunu ukoliko "izbaci" Real Madrid u LŠ.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC