• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Morača" se sprema za Evroligu (FOTO)

Autor mondo.rs

KK Budućnost se užurbano sprema za nastup u Evroligi, koji je izborila osvojivši regionalno takmičenje. U toku su građevinski radovi na proširivanju kapaciteta dvorane "Morača".

 "Morača" se sprema za Evroligu (FOTO) Izvor: MONDO

Budućnost je odmah prionula na posao i počela da renovira dvoranu "Morača" u smislu proširivanja kapaciteta, a radovi bi trebalo da budu gotovi do septembra.

"Odmah nakon prihvatanja KK Budućnost u evroligašku porodicu, aktivno smo pristupili pripremi i realizaciji renoviranja SC Morača. Cilj nam je, ne samo da ispunimo potrebne uslove za učešće u ovom prestižnom takmičenju, već i da našoj prublici pružimo više, sasvim novi doživljaj košarke u našem gradu i upotpunimo zadovoljstvo koje će naša publika imati prisustvujući košarkaškom spektaklu koje sa sobom donosi takmičenje ovog nivoa", navodi se u saopštenju podgoričkog kluba. 

Nakon renoviranja, "Morača" će, kako je saopšteno, imati "dve nove tribine, sa kompletno novom rasvetom, adaptiranim parketom, sasvim novim semaforskim sistemom, VIP salonom koji parira svim evropskim klubovima". 

"Svlačionice za gostujuće i domaće igrače će dobiti potpuno nov, moderan izgled i pružiće svu potrebnu udobnost. Jedna od najvećih promena je uvođenje sistema elektronskih kapija na ulazima kojih će biti 11, što će značajno unaprediti i pojednostaviti ulazak gledalaca. Jedan ulaz će moći da primi osam stotina gledalaca u roku od sat vremena, što će značajno smanjiti gužvu i redove na ulasku pre utakmica. Takođe, posebna pažnja je poklonjena sigurnosnim slistemima koji pored ostalog obezbjedjuju i veoma brzo pražnjenje dvorane", stoji u saopštenju. 

Budućnost će prvi meč u novoj sezoni odigrati 28. septembra, kada u prvom kolu ABA lige u Podgorici gostuje Krka, dok će premijera u Evroligi biti 11. oktobra. U renoviranoj "Morači" ekipa Aleksandra Džikića će dočekati Armani.

Pogledajte FOTOGALERIJU

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

SVE POHVALE UPRAVI PODGORIČANA ZA RENOVIRANJE DVORANE MORAČA BUDUĆNOST JE ZASLUŽILA DA BUDE STABILAN EVROLIGAŠ9

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC