• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Sve je lepo, organizovani smo, funkcioniše

Autor mondo.rs

Trener Partizana koji se nalazi pred smenom ocenio je da ekipa igra dobro i da nedostaje samo završnica.

 Trener FK Partizan Miroslav Đukić izjava poslije meča Trakai - Partizan Izvor: MN PRESS

Posle verovatno poslednje utakmice na klupi Partizana, na koju se vratio prošlog leta i već jednom bio "oteran" prošlog proleća, Miroslav Đukić ocenio je da ima razloga da bude zadovoljan prikazanom igrom u revanšu sa Trakaijem.

Crno-beli su remijem 1:1 u Viljnusu izborili prolaz u 3. kolo kvalifikacija u Ligu Evrope, iako su susret završili sa desetoricom posle isključenja Sejdube Sume, mada ni pre ni posle toga nisu prikazali ništa što bi navijačima trebalo da ulije optimizam pred nastavak sezone.

Đukić je, međutim, video pozitivne stvari.

"Znali smo da neće biti lako, već veoma teško. Zadovoljan sam, najbitnije je da je ekipa prošla u sledeće kolo. Odmah smo primili gol i morali smo da se otvorimo i da uđemo u promene. Teško smo dolazili u šanse po terenu na kom nismo navikli da igramo", govorio je Đukić u Litvaniji, dok se u Srbiji više pričalo o tome ko će ga naslediti.

"Nismo imali problema u organizaciji, koliko u završnici. Bez problema smo dolazili do njihovih 20 metara, ali nismo uspevali da završavamo akcije", rekao je možda i bivši trener Partizana, a potom istakao da ekipi nedostaje efikasnost i da dolazi do nervoze kada se ne da gol, kao i da to negativno utiče na tim:

"U globalu, ekipa ima posed i loptu, ali nije konkretna u završnici".

/PARTIZAN IDE DALJE S NOVIM TRENEROM?/

/CRNO-BELI "PREŽIVELI" U LITVANIJI/

Pohvalno je govorio o ekipi Trakaja, protiv koje je bilo "problematično".

"Očekivali smo organizovanu ekipu, koja će biti zatvorena i čekati svoju šansu iz kontranapada, kao što je i učinila. To je ekipa koja teško prima golove, ima dobrog trenera i nije nimalo lako stvoriti šansu", dodao je on.

Đukić je rekao da sa pobedama i golovima dolazi samopouzdanje i da je veoma bitno da pre svih ofanzivni igrači počnu da postižu pogotke.

"Sve je lepo, organizovani smo i sve to dobro funkcioniše, ali moramo da dajemo golove. Partizan mora da bude efikasan da bi ostvario svoje ciljeve", rekao je Đukić.

Kada ekipa bude sletela u Beograd znaćemo da li je ovo bilo i njegovo poslednje obraćanje javnosti kao šefa struke "Parnog valjka".

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Xxx

Nadam se iskreno da je poslednji komentar od strane ovog covjeka na klupi Partizana.Bolje bi bilo ds leti veceras nego ujutru!!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC