• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emeri bez odbrane do prve pobjede u Arsenalu!

Autor mondo.rs

Petr Čeh i četiri defanzivca ispred njega ne ulivaju povjerenje, ali je napad funkcionisao i za njih...

Poslije dva poraza, premijerna pobjeda za Unaija Emerija na klupi Arsenala - nakon kog će daleko lakše "disati" pod pritiskom navijača: Arsenal - Vest Hem 3:1!

Nasljednik Arsena Vengera na "Emirejtsu" imao je težak raspored na startu i izgubio je od Čelsija (3:2) i Mančester sitija (2:0), a ni protiv Vest Hema nisu dobro počeli pošto je goste Arnautović doveo u vođstvo u 25. minutu.

Arsenal je uzvratio ubrzo preko Monreala na pas Ivobija, redale su se šanse na obje strane, da bi potpuni preokret donio štoper Vest Hema - Diop u 70. minutu, autogolom!

Rezervista Lakazet, koji je ušao na poluvremenu umjesto Ivobija, zaigrao je u tandemu sa Obamejangom i unio mnogo živosti u napadu Arsenala, da bi poslije dobrog pozicioniranja i okretanja pored Balbuene - gađao upravo Gabonca, ali se ispriječio Diop i savladao Fabijanskog...

Arsenal jeste pobijedio u današnjem meču, ali Emerija će sigurno zabrinuti način na koji je njegova ekipa igrala u odbrani...

Konstantno su bili "otvoreni" i povrh svega nespretni u intervencijama, pa će i Vest Hem imati za čim da žali pošto su  Arnautović, Anderson i Snodgras promašili veliki broj prilika. Napad je funckcionisao mnogo dinamičinije, ali su i "tobdžije" bile neprecizne.

To im se obilo o glavu prije nedelju dana protiv Čelsija, ne i u duelu s "čekićarima", pošto je Dani Velbek "riješio" pitanje pobjednika u nadoknadi vremena.


Potpuni preokret vidjeli smo i u Sautemptonu gde je Lester slavio 2:1. Domaćina je Rajan Bertrand doveo u vođstvo u 52. minutu, samo četiri minuta kasnije uzvratio je Grej, dok je Hari Megvajer iskoristio brojčanu nadmoć u posljednjih petnaestak minuta posle isključenja Pjera-Emila Hejbjerga i donio pobjedu "lisicama" u drugom minutu nadoknade.

Crveni karton zaradio je i Hadersfild protiv Kardifa što gosti nisu iskoristili (0:0), dok su čak dva viđena na meču Bornmuta i Evertona (2:2).

Rišarlison, strijelac na oba prethodna meča za "karamele", dobio je direktan crveni karton u 41. minutu nakon guranja s Adamom Smitom, vjerovatno i prestrogo, da bi Teo Volkot u 56. doveo goste u vođstvo...


Ubrzo potom isključen je i Adam Smit, da bi Majkl Kin postigao gol na centaršut Gilfija Sigurdsona samo četiri minuta nakon što je brojčano stanje na terenu izjednačeno.

Ono što Bornmut nije uspio s igračem više na terenu - jeste kada su zaigrali "deset na deset". Tosun je skrivio penal koji je u 75. iskoristio King, da bi samo četiri minuta kasnije Nejtan Ake donio bod Bornmutu kojim su stali rame uz rame s liderom Sitijem.

Sve strijelce, rezultate i tabelu Premijer lige pronađite OVDJE!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC