• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gobeljić doneo Zvezdi mir, pred meč decenije!

Autor mondo.rs

Kombinovani tim Crvene zvezde ostvario i petu pobedu u Superligi i sada svu koncentraciju igrači Vladana Milojevića mogu da usmere ka Salcburgu i Ligi šampiona.

 Crvena zvezda Čukarički 2:1 Superliga Srbije Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u Salcburg putuje uz maksimalan skor u Superligi!

Šampion Srbije upisao je i petu pobedu ove sezone u domaćem prvenstvu, ukupno 16. zaredom u Superligi za niz koji traje od aprila prošle godine, pošto je pred oko 5.000 navijača bio bolji od Čukaričkog, do danas jedan od tri neporažena tima...

Junak duela bio je Marko Gobeljić koji je u 71. minutu presekao pas, napravio "solo" prodor od 40 metara i poentirao za 2:1, čime je ispravio kiks Milana Borjana koji minut ranije.

Prethodno je Slavoljub Srnić pogodio za vođstvo protiv svog nekadašnjeg kluba u 53. minutu, uzvratio je mladi Slobodan Tedić u 67. minutu, ali se na kraju Gobeljić potrudio da Srnićeva tradicija da kada on postigne gol - Zvezda pobeđuje u Superligi - održi i posle njegovog 16. pogotka u crveno-belom...

CRVENA ZVEZDA - ČUKARIČKI 2:1 (0:0)

Milojević je očekivano "izmešao" sastav između dva duela protiv Salcburga, pa su tako od igrača koji najčešće igraju evropske utakmice - startovali samo Borjan, Jovičić i Savić, koji se u međuvremenu oporavio od povrede zadobijene u utorak, kada je odigrao samo poluvreme.

Videćemo da li će partija nekog igrača od danas ubediti Milojevića kada je u pitanju sastav za Salcburg naredne srede, a uz strelce, vredi istaći i odličnu partiju Veljka Simića koji je organizovao akciju kod prvog gola, te u još nekoliko situacija odlično je razigravao svoje saigrače, sve iz uloge "desetke".

Simić je "gurnuo" loptu u prostor za Aleksu Terzića koji je iskoristio to što je Stevanović istrčao sa gol-linije, i dodao na drugu stativu za Srnića koji je zatresao praznu mrežu.

Time je nagovešten bolji fudbal na "Rajku Mitiću" pošto je prvo poluvreme bilo ne tako sadržajno, videli smo samo pokušaje Pavkova i Kopitovića koji bi mogli da se svrstaju u red ozbiljnijih, dok je Zvezda "gas" dodala nakon iznenadnog pogotka Slobodana Tedića.

Momak rođen 2000. godine neočekivano je dobio prednost u odnosu na Mudrinskog, a drugi gol u Superligi upisao je posle dodavanja Kopitovića.

Odličan korner Marka Docića na drugoj stativi sačekao je Boris Kopitović, iskoristio lošu procenu Milana Borjana, pa "vratio" loptu na tri metra odakle ju je nogom u mrežu sa sproveo mladi napadač ponikao u Vojvodini.

Ipak, "trk" Marka Gobeljića samo četiri minuta kasnije umirio je navijače Zvezde, kojih je bilo neočekivano malo ove subote...

Borbeni fudbaler danas je zaigrao na mestu desnog beka, ali je u stilu defanzivnog veziste, što takođe igra, "osetio" kuda će ići lopta koju iznosi odbrana Čukaričkog, a za dobar prodor nagradio se udarcem i golom, drugim u dresu Zvezde.

Uveo je Milojević još Bena, Melega i Kafua, napadač s Komorskih Ostrva je pretio dva puta u kontri i bio neprecizan, dok je šut Melega ostao samo na stativi.

Crvenoj zvezdi sledi meč protiv Salcburga, pa gostovanje Vojvodini u Superligi, dok Čukarički dočekuje Radnički.

ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Savić, Babić, Terzić - Jovičić (od 59. Meleg), Jovančić, Simić, Jevtović (od 68. Ben), Srnić (od 83. Kafu) - Pavkov.

ČUKARIČKI:
Stevanović - Stevanović, Puškarić, Kopitović, Bogosavac - Docić, Đorđević, Ovusu, Zorić (od 85. Šarić), Birmančević (od 68. Kajević) - Tedić (od 77. Mudrinski).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC