• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem umirio, pa "razmontirao" Junajted

Autor mondo.rs

Tri laka komada Kejna i Moure na "Old Trafordu", ali tek nakon što je Lukaku u 16. minutu promašio prazan gol...

Nijedan tim u istoriji Premijer lige nije kao gost pretrpio više poraza nego Totenhem od Mančester junajteda.

Ali, ovakvi kakvi su trenutno, pod vođstvom Žozea Murinja, "crveni đavoli" će mnogim rivalima pružiti šansu da poprave negativan međusobni bilans.

Poslije poraza od Brajtona, koji mu je dao tri gola u prvom poluvremenu, Mančester junajted je od Totenhema primio isto toliko u drugih 45 minuta - 0:3 (0:0) u posljednjoj utakmici 3. kola!

Londonski tim ovim je održao stoprocentan učinak na početku sezone, pa je sa Liverpulom, Čelsijem i Votfordom bodovno izjednačen na čelu tabele. Junajted, sa samo tri boda, iz premijernog duela sa Lesterom, tek je 13.

Trijumf "pijevcima" u ponedjeljak uveče doneli su Hari Kejn, koji je glavom poslije kornera u 50. minutu pogodio za 0:1, a dvostruki strijelac bio je Lukas Moura, u 52. i 85.



Murinjov tim bio je mnogo konkretniji u početku meča, opsedao je Lorisov gol i morao je da povede u 16. minutu kada je Rouz uputio katastrofalan pas unazad. Romelu Lukaku je "ukrao" tu loptu, zaobišao Lorisa i onda iskosa sa desne strane - promašio potpuno nebranjenu mrežu!

Inicijativa koju je Junajted imao i poslije toga, nije urodila plodom, a u nastavku se cijela koncepcija srušila kao kula od karata, manje-više usljed individualnih grešaka.

Kejn je prelako dobio vazdušni duel sa Filom Džonsom i glavom sa relativno velike udaljenosti matirao nepomičnog De Heu. Samo dva minuta kasnije, Ander Erera je zakasnio pri postavljanju ofsajd zamke, Kejn je prošao po krilu i pronašao Mouru, a ovaj lagano pogodio za 0:2, pošto Erera i Džons nisu stigli da izblokiraju šut.

Džesi Lingard u 62. minutu je promašio "zicer" za 1:2, uvođenje Sančeza i Felainija nije donijelo nikakve promjene, a Dele Ali je poslije kardinalne greške Viktora Lindelofa u 66. minutu trebalo da poveća na 0:3, ali je De Hea to nekako spriječio.

Rezultatski debakl ipak je postao realnost kada je Kejn na svojoj polovini prihvatio loptu izbijenu iz šesnaesterca, zatim pronašao isturenog Mouru, koji je jednim potezom izbacio iz igre Krisa Smolinga i stavio tačku na uvijek vrijednu pobjedu na "Teatru snova".



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC