• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u problemu: Stojiljković opet povređen!

Autor mondo.rs

Veliki peh za crveno-bele uoči puta u Austriju na "utakmicu decenije".

 Nikola Stojiljković povrijeđen Izvor: MN PRESS

Nemirna noć je iza Vladana Milojevića!

Umesto da se odmarao za put u Austriju, trener Crvene zvezde morao je da razmišlja koga će staviti u špic svog tima za revanš protiv Salcburga, najvažniju utakmicu u novijoj istoriji crveno-belih.

Neki će reči i najvažniju u 21. veku, jer im posle beogradskih 0:0 čak i remi može doneti plasman u Ligu šampiona, u kojoj su poslednji put igrali 1992. godine. Pre nego što je zaživeo aktuelni format takmičenja sa grupama.

Na poslednjem treningu pred odlazak u Salcburg ponovo se povredio Nikola Stojiljković, pa je pre saigrača morao da napusti teren. Opet je osetio bol u zadnjoj loži, zbog čega je već pauzirao ove sezone.

Izvor: MONDO

Videćemo hoće li se, ipak, naći među putnicima u avionu koji poleće iz Beograda u 10 časova.

Ukoliko Stojiljković ne bude mogao da igra, očekuje se da njegovo mesto u špicu zauzme El Fardu Ben, a da u startnu postavu, na poziciju organizatora, "upadne" Veljko Simić. Opcije su još Milan Pavkov i mladi Dejan Joveljić, a možda čak i nedavno pristigli Žonatan Kafu, što bi opet značilo da će Simić među "11", dok bi Ben bio na desnom krilu.

Tu je i oporavljeni Nemanja Milić, koji je pauzirao od prve utakmice sa Spartakom iz Trnave u prošlom kolu, a koji je ovog leta već menjao Stojiljkovića.

Stojiljković, koji je za reprezentaciju Srbije nastupio četiri puta u prijateljskim mečevima 2016. godine, postigao je jedan gol uz dve asistencije na sedam utakmica od letošnjeg dolaska iz Brage na pozajmicu.

Reporter Monda boraviće u Salcburgu i pratiti utakmicu u kojoj će crveno-beli pokušati da izbore plasman u Ligu šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC