• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Da ne bude tragedija, već lekcija!

Autor mondo.rs

Trener Zvezde poslije meča tražio od igrača da izvuku pouku iz poraza: "Veliko iskustvo i ako je cijena da prođemo sve ovo da bismo sutra bili bolji, meni kao treneru će biti drago".

Najteža konferencija Vladana Milojevića od dolaska u Crvenu zvezdu.

Trener srpskog šampiona izašao je pred medije u Parizu nakon debakla i najtežeg poraza Crvene zvezde (6:1) u međunarodnim takmičenjima, ali nisu zaboravili navijači da je isti čovjek bilježio i istorisjki pozitivne rezultate sa ovim klubom.

Između ostalog, prvi ga uveo u Ligu šampiona gdje su rivali daleko kvalitetniji, na šta je naglasak stavio i sam Milojević.

"Vidi se velika razlika u klasi", rekao je prvo Milojević poslije utakmice.


"Imali su šanse i pored ovih golova, probali smo nešto da uradimo na poluvremenu, ali su mnogo brži, igraju fantastičan presing, da li nismo navikli na to, da li nemamo mogućnosti za to... Veliko iskustvo za nas, ovo je top level, Liga šampiona i pričamo o ekipi koja je fantastična. Impresioniran sam njihovim presingom i probaćemo da naučimo od njih".

Trener Zvezde je istakao da su igrali protiv ekipe koju su "do prije par godina mogli da vide samo na TV Ekranu", a da iz neprijatnog poraza treba izvući pozitivne stvari.


"Takve stvari se dešavaju u životu i ako shvatite tragično... Imam svu moguću odgovornost. Ima puno pozitivnih stvari koje smo uradili ulaskom u Ligu šampiona. Ako ćemo se hvatati za sve ovo, zavisi kako ko gleda. Oni su profesionalci i ako budemo shvatili da je ovo samo jedna lekcija i nešto što čini da budemo bolji, onda ovaj poraz treba da pretvorimo u nešto jako, jako dobro. Ako drugi smatraju da je to nešto loše, tu sam, sjedim, nije problem!", rekao je Milojević opširno na konferenciji za medije.

Istakao je Milojević i da su njegovi igrači možda bili i fascinirani protivnikom pošto nisu navikli da igraju mečeve ovakvog nivoa.

NEJMAR

"Jedan od najboljih igrača na svijetu. Bilo bi nekorektno da izdvajamo samo Nejmara, ali on je danas bio apsolutno igrač koji je asistirao davao golove i sve se vrtjelo oko njega. Top klasa, jako je teško igrati protiv njega".

"Ne prija nijedan poraz. Niko ne voli da gubi. Znali smo gdje smo i šta smo kada je izvučena grupa. Ovo je veliko, veliko iskustvo, ta Liga šampiona o kojoj smo maštali toliko godina. Top nivo na planeti. Puno mi je srce, bez obzira na sve, nikad nisam bježao od odgovornosti, a ja ove momke treniram i znam njihove mogućnosti... Sigurno da možemo bolje, ali smo možda malo bili i fascinirani jer nam se dešava drugačije nešto od onoga na šta smo navikli", rekao je trener Zvezde i poslao poruku igračima:

"Veliko iskustvo i ako je cijena da prođemo sve ovo da bismo sutra bili bolji, meni kao treneru će biti drago".

Već u nedjelju Zvezdu očekuje prvenstveni duel protiv Zemuna (13 časova), dok sljedeći naredni u Ligi šampiona je na "Enfildu" (24. oktobar) protiv Liverpula.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC