• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Collectif i Delije, tuča na ulicama Pariza!

Autor mondo.rs

Reporter pariskog lista navodi i da je poslije obračuna "jedan čovjek, vjerovatno navijač Zvezde, ostao da leži na ulici".



Grupe navijača Pari Sen Žermena i Crvene zvezde oštro su se fizički sukobile ove srijede uveče na ulicama Pariza, nedugo po završetku utakmice u kojoj je šampion Srbije pretrpio težak poraz.

Francuski "Le Parisien", čiji je reporter i zabilježio snimak na kom se između ostalog vidi i intervencija pariske policije, navodi da je ozloglašena grupa huligana pod imenom "Collectif Ultras Paris" patrolirala ulicama oko "Parka prinčeva" tražeći pristalice crveno-bijelih koje su, citiramo, i same "izazivale nerede".



Reporter jednog od najuticajnijih pariskih listova navodi da je "jedan čovjek, vjerovatno navijač Zvezde, ostao da leži na ulici poslije batinanja", dok je jedan mladić u lokalnom baru zatražio pomoć u ispiranju krvavih rana.

Inače, sjeverna tribina stadiona bila je zatvorena upravo zbog incidenata koje je ova frakcija izazvala prošlog marta na utakmici sa Real Madridom.

"Le Parisien" u izvještaju sa prijestoničkih ulica navodi i da su potom nastavljeni sukobi huligana sa policijom, u šta se uključila i grupa pod imenom "CRS", da su letjele kamenice i štangle, zbog čega je upotrebljen i suzavac.

"Poslije burnih pola sata situacija se smirila", naveo je reporter.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC