• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kadetima BiH za elitni rang nedostaje bod

Autori mondo.ba Autori Fena

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je protiv Islanda 1:1 pa će za prolaz u elitni krug kvalifikacija morati u utorak u Doboju kod Kakanja izvući makar bod protiv Ukrajine

  "Zmajići" nisu uspjeli da savladaju vršnjake iz Islanda u drugom kolu kvalifikacijskog turnira za Evropsko prvenstvo 2019. godine u Trening centru FS BIH u Zenici.

Puleni selektora Zorana Erbeza u subotu poveli su u 44. minutu golom iz slobodnog udarca Faruka Durakovića, što je bio i rezultat prvog poluvremena, iako su u 42. minutu ostali bez Davida Pisara. On je kao zadnji igrač odbrane oborio Andri Finanra Baldursona te zaradio crveni karton.

Golman Nikola Ćetković je u 67. minutu skrivio penal, kada je oborio Baldura Loia Gudlaougsona, a precizan je sa bijele tačke bio Isak Johaneson.

Island će u utorak u Zenici igrati protiv Gibraltara, kojeg je bh. tim porazio s 8:0, a danas u Doboju kod Kaknja i Ukrajina s čak 11:0. Ukrajina je sada vodeća s četiri boda, koliko ima i BiH, Island je treći s dva boda, a Gibraltar bez bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC