• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Četiri minuta je dosta: Željkov "katenaćo" u Litvaniji!

Autor mondo.rs

Renovirani Jasikevičijusov sastav bio je u vođstvu duže od tri četvrtine, imao i 16 razlike, ali je onda udario u zid - 3:17 za četiri minuta i treća pobeda Fenerbahčea od starta.

 Žalgiris - Fenerbahče 75:82 Evroliga Izvor: MN PRESS

U reprizi polufinala Fajnal-fora u Beogradu - repriza konačnog ishoda!

Najprijatnije iznenađenje Evrolige iz prošle sezone, litvanski Žalgiris, vodio je 16 poena razlike u Kaunasu protiv vicešampiona Evrope, imao i 44:34 na startu odnosno 54:46 na kraju treće četvrtine, ali…

...onda su se Šarunas Jasikevičijus i njegovi renovirani "zeleni" susreli sa "katenaćom" Željka Obradovića, koji ih je ostavio bez pobede kod kuće nad istanbulskim rivalom i treću godinu zaredom.

Posle 67:76 i 78:85 u prethodne dve sezone, ali i 67:76 u "Beogradskoj areni" prošlog maja, ponovo su u ovom rivalstvu bolji bili Turci:

Žalgiris - Fenerbahče 75:82 (25:18, 17:16, 15:19, 18:29)!

Fener je posle Obradovićevog tajm-auta na 61:55 napravio seriju od 3:17 za nepuna četiri minuta tokom kojih je jedine poene za litvanskog šampiona postigao Nejt Volters.

Kostas Slukas sa pet, Žofri Lovernj sa četiri, Luiđi Datome i Tajler Enis sa tri, odnosno Bobi Dikson sa dva, pogađali su jedan za drugim sve dok na semaforu nije pisalo 64:72 na svega 3:43 do kraja.

Na poraz u Superkupu Turske od Anadolu Efesa, Obradovićev tim odgovorio je serijom pobeda u prvenstvu i Evroligi, u kojoj su pre Žalgirisa nadigrali Gran Kanariju 97:72 i Himki 93:85.

Ovaj duel počeo je 45 minuta posle prve utakmice večeri, a završen skoro kada i onaj u Podmoskovlju (inače rešen trojkom u poslednjoj sekundi).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC